maandag 11 oktober 2010

Zo veel te doen en zo weinig tijd

Bloggen neemt vrij veel tijd in beslag, je wilt een leuk verhaaltje maken van de belevenissen en dan de juiste foto’s erbij uitzoeken. Als je in een villa zit gaat dat toch wat makkelijker dan in een hotel.  Even een korte update: gisterenochtend zijn we naar Millenium Park gelopen (half uurtje lopen) om de sfeer van de marathon mee te maken, nou sfeer was er, geweldig wat een happening. Ik heb er helaas geen foto’s van maar op het weblog van Leonine kun je wel het een en ander vinden, waarschijnlijk later vandaag. Het Millenium park is een prachtig park met een bijzonder kunstwerk, de Bean. Foto’s volgen later. Het was fantastisch weer, tegen de 30 graden. In de middag hebben we nog eens de hop on hop off bus genomen, omdat we de dag ervoor vrij veel gemist hadden. We zaten heerlijk bovenop in de stralende zon en genoten met volle teugen. Op een gegeven moment gierende banden en iemand zette zijn auto pal voor de bus en begon vreselijk te schreeuwen dat de bus hem had geraakt had. De politie werd gebeld, we waren vlakbij Willis tower en de meeste passagiers stapten uit om te lopen naar Willis, wij besloten te wachten, in de veronderstelling dat het niet al te lang zou duren. Maar ja op marathon day met meer dan een miljoen bezoekers had de politie echt wel wat anders te doen.  De bestuurder van de auto was voor geen enkele rede vatbaar, de trolleydriver probeerde met hem te praten maar kreeg zo’n enorme scheldkanonade over zich heen, dat die zich heel snel terugtrok. De scheldwoorden kenden we nog niet en we zijn toch redelijk ervaren Amerika gangers . Na een uur kreeg hij toch genoeg van het wachten en werden alsnog verzekeringsgegevens uitgewisseld en konden we onze weg vervolgen. In de tussentijd hebben we heel gezellig gebabbeld met een medepassagiere, een flight attendant van United die regelmatig op Amsterdam vliegt.

‘s Avonds heerlijk gegeten, wat een restaurants in Chicago, op de kamer nog een afzakkertje genomen, wat tv gekeken en onder zeil. 

Chicago 008

Bijzondere klok…

Chicago 011

Vanuit de hop on-hop off

De updates zullen niet al te regelmatig komen, we willen echt zoveel mogelijk zien en de tijd ontbreekt gewoon, we hebben maar een weekje. Vandaag is Columbus day en het is weer een stralende dag, we zien wel waar we uitkomen.

Chicago 013

Theater, gabba gabba ….

Chicago 049

De herfstkleuren zijn fantastisch

12 opmerkingen:

Haagsch Hopje en Zeeuwsch Babbelaartje zei

Eerst genieten, dan genieten en als er nog een beetje tijd over is kan je altijd nog even bloggen!

Anoniem zei

Voor je het weet is een week vakantie voorbij, dus stop inderdaad alle tijd die jullie hebben in het verkennen van deze stad. Het verslag kun je ook nog achteraf maken. Geniet lekker verder.

Rick, Sunshine State zei

Eerst maar lekker genieten hoor, en de rest lezen we wel als je een beetje tijd hebt !

Have heeeel veel fun!

Anita zei

Dat klinkt alsof jullie het erg naar jullie zin hebben. Chicago is echt leuk, vonden wij ook. Heel veel plezier, de updates komen wel.
Groetjes,
Anita

Jenn zei

Ik sluit mij helemaal aan bij bovenstaande reacties. Chicago is zo mooi en bruisend en heeft zoveel te bieden... Gewoon volop genieten! De verslagen komen wel.

Anoniem zei

daar hebben wij zeker begrip voor. Geniet er maar van ! dat is het belangrijkste ...

heel veel plezier gewenst de komende dagen !!!

Fam Verkoelen-Roeland zei

'k Heb ook goeie plannen voor ons weekje weg binnenkort, maar 't zal ook afwachten worden of ik het ga halen om dagelijks te updaten :)

't Zijn geen alledaagse verblijven dus genieten, da's het belangrijkste.

Tot lezens,

Hilde en co

Saskia zei

Gelijk heb je Sonja. Zelf vond ik het heel leuk om te doen maar je moet er wel redelijk wat tijd aan besteden en dat heb je bij een stedentrip bijna niet.
Dus: Have fun, we horen het wel.....
Saskia

Marja en Tony zei

Het is ook niet te vergelijken met een "hang" vakantie...dus geniet maar flink en we wachten wel af.

Groetjes Marja

Michael K.J. van Dijk zei

Hoi Hoi,
Ziet er werkelijk schitterend uit daar. Net als in de film ;) Bloggen komt later wel, het is tenslotte jouw vakantie. Beterschap en geniet ervan,
Groet Michael.

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Fijn dat jullie zo genieten en hopelijk gaat het inmiddels iets beter met de verkoudheid. Wel een rare beleving om zo verkouden te zijn met zulke temperaturen. Geniet er nog lekker van en we zien de verhalen later wel.

Mariska zei

Geniet van je vakantie en het bloggen moet leuk blijven en ook al is het leuk het kost tijd en niets moet tijdens je vakantie dus ook bloggen niet!
gr,
Mariska