vrijdag 31 december 2010

Een verjaardag in Florida

Ja, wat doe je op de eerste dag van de vakantie van Léonine in Florida, juist, shoppen. Omdat we even genoeg hadden van de Florida Mall zijn we naar de Altamonte Mall gereden, deze ligt even ten noorden van Orlando en is minder bekend, hebben we nu wel beeld bij.

Neemt niet weg dat Ray hier goed gescoord heeft en Léonine absoluut viel voor de diverse uitvoeringen van de negligé van Mevrouw S. Claus.  Hier zie je de meest traditionele, ze zijn er spannender. We hebben deze foto een paar keer moeten nemen, gierend van de lach maakt  poseren en fotograferen erg lastig.

Mrs. Claus

Moe maar niet geheel voldaan vanwege de matige score, gingen we huiswaarts om daar een aperitiefje te drinken en te bekijken waar we ‘s avonds zouden gaat eten. Met zijn drieen zijn we wat minder huiselijk als het gaat om diners en bovendien, Léonine trakteerde.

Gedurende de dag had Ray al verschillende suggesties gedaan voor een vooral duur en chique restaurant.

We waren onderweg dit bord (eat more chicken) tegengekomen en daar werden we toch wel wat triest van zodat we besloten  niet naar een steakhouse te gaan.

eat more chicken

Uiteindelijk beland bij The Red Lobster (what else) en nee, we hebben geen kreeft gegeten. Daarna richting villa om een oudewetse Sonine te drinken. Ons recept, gaan we niet onthullen, sinds 1996. Yammie. Daarop slaap je heerlijk en misschien iets langer en vaster dan gebruikelijk. Anyway, de dag prima begonnen en afgesloten.

Diner 29-12-10

9 opmerkingen:

Michael K.J. van Dijk zei

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Léonine. Jullie hebben het duidelijk naar de zin gezien de leuke foto. Het leven is wat je ervan maakt ☺.
Ik wens jullie allen nog een fijne vakantie toe en natuurlijk een geweldig en reislustig 2011.

Groet Michael.

Cynthia en Theo zei

De Red Lobster ook 1 van onze favorieten.
Ik zie dat het nu ook een warmer is toch een stuk prettiger .
Fijne vakantie verder.

Monique zei

Léonine, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent op de goede plek om het te vieren. Heel bijzonder.

Een hele fijne jaarwisseling

Groetjes Monique

Rick, Sunshine State zei

Vanharte, en wat hebben jullie het weer lekker. Wij hebben nog niet bij Red lobster gegeten... gaat op ons lijstje ;-)

Fam Verkoelen-Roeland zei

Dikke proficiat met dat jaartje erbij ! Mooie pakjes *zucht* kan je me er eentje meebrengen ? :)
Groetjes,

Hilde en co

Robert-Jan en Yvonne zei

Haha, wij hebben ook soms van dat soort lachbuien bij het maken van foto's. En die 'kip-reclames' zijn echt geniaal, moeten we altijd hard om lachen; houd ons niet tegen om richting een steakhouse te gaan overigens ;-) !

Have fun !

Patrice zei

Een verlaat hieperdepiep hoera voor Léonine ! Ze te zien en te lezen hebben jullie er weer een perfecte dag van gemaakt.

Vanuit Nederland wensen we jullie alvast een hele mooie jaarwisseling en natuurlijk een heel goed 2011 ! En dat je in 2011 het geheime recept van een Sonine toch maar prijs mag geven :-)

Greetz,
Patrice

Marja en Tony zei

Voor Léonine van harte gefeliciteerd, en wel erg jammer dat jullie met die Santa "gevalletjes" niet even een kleedhokje zijn ingedoken...dat had pas echt lachbuien opgeleverd ( weet ik uit ervaring, maar dan niet met Santa gevalletjes!)
Ik ben toch wel erg nieuwsgierig geworden naar dat recept hoor...( misschien voor een select gezelschap van regelmatige reageerders???)

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Van harte gefeliciteerd Leonine en we hopen dat je een leuke verjaardag hebt gehad. Wat leuk dat jullie bij Red Lobster hebben gegeten maar dan toch geen kreeft hebben besteld ;-). Dat is voor ons een reden om dit restaurant weliswaar in juni te gaan proberen. Veel plezier nog en we lezen gezellig mee.

We wensen jullie een goede jaarwisseling!