zondag 18 december 2011

Lazy sunny days

Het wordt een korte update want we zijn aan het genieten. Als je 7 weken hebt, dan gaat alles een tandje lager, je hoeft niet meteen in actie te komen, tijd genoeg.

Wat een leven hier in Kissimmee. Gisterochtend hebben we allereerst boodschappen gedaan bij de Wal*Mart en als je daar eenmaal binnen bent dan ben je een paar uur bezig. Meteen een prepaid mobiele telefoon gekocht zodat we gemakkelijk onderweg, indien nodig, kunnen bellen. Mooie deal, een Samsung toestel voor $ 9,95 met aller erop en aan(ja echt), bel tegoed erbij gekocht en online geactiveerd.

Verder had Arjan voor ons een mooie TomTom XL gescoord, daar zijn we ook even mee bezig geweest.

Ray had de nieuwste Kindle ereader laten afleveren in de villa, die is ook geinstalleerd. De elektronica is weer op orde!

In de middag hebben we heerlijk in de zon gelegen, gelezen en geluierd. De meeste inspanning hebben 's avonds geleverd, uitgebreid gegeten bij de Red Lobster, fish what else.

Vandaag eigenlijk weer zo'n dag, rustig ontbeten, wat vergeten boodschappen gedaan en opnieuw in de zon gelummeld.

Zojuist hebben we combi jaarkaarten voor Seaworld en Bush Gardens aangeschaft, door een slimme tip van Ton is voor Ray de volledige jaarkaart aangekocht, dat is inclusief parkeren (dat kost toch $14,- per keer) en voor mij de funcard, die is goedkoper en exclusief parkeren.

Het had wat voeten in aarde om deze combinatie online te bestellen, het lukte niet om dat tegelijkertijd te doen, maar uiteindelijk hebben we de bevestigingen binnen.

Aan het geluier komt nu wel een einde want we zijn van plan om morgen meteen naar Seaworld te gaan en de kerstshows te zien. We hopen dat het nog rustig is, de drukte wordt aan het einde van de week verwacht en die zal tot na nieuwjaar aanhouden.

We gaan nu in overleg waar we vanavond gaan eten, oh decisions, decisions. Wordt het Longhorn, Olive Garden of één van de vele andere restaurant die we aan de 192 zullen tegenkomen.

    Bekijk de afbeelding op ware grootte

Geen foto's gemaakt vandaag, dat was echt teveel inspanning ;-).

Werkze morgen!

10 opmerkingen:

2theusa/Christa zei

Oh, oh, wat genieten jullie heerlijk, ik wordt een beetje jaloers. Lekker weer, relaxen....wij zullen wel werken; het vriest hier ook nog :-((
Geniet er maar heerlijk van en veel plezier in Seaworld!!
groet Christa

Anoniem zei

Oh wat heerlijk, jullie hebben in de zon gezeten! Ik ga zo hier de autoruiten krabben dat is hele andere kaas. En dan die keuzes die je moet maken op vakantie, eten we hier of eten we daar? Ik word toch wel een beetje jaloers. Maar dat is logisch.
Fijne dag in Sea World.

Hannie zei

Oh,wat heerlijk allemaal.
Wij hadden vorig jaar ook van die pre-paid telefoons gekocht. Alleen deden ze het de volgende keer dat we in Florida waren niet meer. De nummers vervallen nadat je ze een aantal maanden niet hebt gebruikt.
Have fun!

Pieter en Petra zei

Wij zouden in dit geval voor Longhorn gaan ;-)

Groetjes vanuit een fris (en soms wit) 070,
PenPe

Anita zei

Wat lekker om zo te kunnen relaxen. Moeilijke beslissingen worden dit de komende weken. Er is zoveel aanbod van leuke restaurants dat je volgens mij iedere avond wel iets anders kunt proberen.
Leuk vooruitzicht ook die jaar- en funcard.
Heel veel plezier,
groetjes
Anita

ina snoeij zei

Grrrr...het is koud en nat hier. Jullie willen natuurlijk dat de tijd niet snel gaat, maar voor ons mag het morgen 21 januari zijn !!
Geniet van de Kerstshows bij Seaword, echt de moeite waard. Groeten Ina en Arjan

Teleton zei

Zeg, doen jullie wel rustig aan. Van al dat gestress met Tomtom's, ereaders en funtickets worden wij knap onrustig......of zou het toch een tikje jalouzie zijn?

Twinmom1995 zei

Lekker hoor, twee relax dagen achter de rug en dan is het weer ook nog eens lekker. Helemaal top.
Veel plezier in Seaworld.

Robert-Jan en Yvonne zei

Haha, teveel moeite voor foto's te maken, wat klinkt dat heerlijk !! Have fun !

Anoniem zei

Wat een straf, zo je dagen doorbrengen! Je zult maar de pineut zijn ;-)! O ennuh, zo'n Samsungetje voor mij scoren, zit dat erin? Koers staat onder druk én alle kleine beetjes helpen ;-)! Liefs Léo