dinsdag 20 december 2011

Seaworld

Na een inspannende ochtend, Ray is naar de sportschool geweest en ik heb me vermaakt met een boek in de zon, pagina’s omslaan kostte veel moeite, zijn we in de middag naar Seaworld getogen. Bij de kiosk hebben we onze computer uitdraaien omgezet naar jaakaarten. Heerlijk we kunnen nu onbeperkt gaan genieten van Seaworld en Bush Gardens. Seaworld is prachtig in kerstsfeer, de versieringen zijn bijzonder mooi en de stemmige kerstliedjes komen op een beschaafd volume uit de speakers.

Welcome to Seaworld

Als eerste, we kunnen het niet laten, naar Shamu stadium, het blijft een prachtige show met de fantastische orka’s.

                                 Het blijft mooi

Voor de kids (maar ook volwassenen hoor) wordt het spelletje Hints gespeeld.

Elf

Om 17.00 uur gaat het speciale Christmas Celebration gedeelte open.  Dit is echt zo mooi, een aanrader als je rond de kerst in Orlando bent. Stel je voor, het is 25 graden en je loopt in je  t-shirt in een fantastisch sneeuwlandschap met allerlei attracties.

                            Wintershow

Bayside stadium

                                  Kerstbomen nice

Omdat we nu in het bezit van jaarkaarten zijn hebben we één show bezocht: O wondrous nights. Een gospel achtige ‘show’ rond de geboorte van the Lord in Bethlehem. Prachtige stemmen, het verhaal wordt met een dosis goede humor verteld en op het einde de dieren die 2011 jaar geleden in die stal aanwezig waren. 

                                   O wondrous night

Deze week gaan we zeker terug en o.a. naar de show Sea of trees, in de vijver van Seaworld drijven deze fantastisch gekleurde kerstbomen, een sprookje.

Sea of trees 

Het weer ziet er voor de komende dagen geweldig uit met uitschieters naar 27 graden en dat bij een lage luchtvochtigheid. Omdat het ‘s nachts koel is heb je ook overdag geen airco nodig en dat is heel aangenaam.

De plannen voor vandaag zijn nog niet gevormd, daar gaan we ons straks mee bezig houden. Nu eerst maar eens in de zon met een kop koffie en een boek.

12 opmerkingen:

Unknown zei

Dat gaat wel goed daar lekker in de zon en dan even naar Seaworld .
Nog geen foto van je Bakkie

Monique zei

Zo te lezen zijn jullie alweer helemaal thuis. Leuk hoor om de kerstsfeer in Sea World te beleven.
Veel plezier verder en blijf jullie zeker volgen.

Saskia zei

Let op dat je je zo aan de rand van het zwembad in de zon met een boek niet te veel vermoeid .....hahaha. Wat is dat lekker genieten. Mooi hoor de kerstversieringen, wat kunnen ze dat toch goed. Is jullie villa trouwens ook versierd?
Have Fun!!
Saskia

Teleton zei

Goeie keuze in SeaWorld. Bij ons was deze show stijf uitverkocht en werden de deuren al een half uur voor aanvang gesloten.

En wat een weertje weer!

Hannie zei

Het weer is nu nog heel goed. Maar als ik de weersverwachting voor na zondag bekijk(als wij er ook zijn) is het een stuk koeler.
Ik hoop dat ze het mis hebben!

Twinmom1995 zei

Wat ziet Seaworld er ook gaaf uit in kerstsfeer.
Met de temperatuur zit het ook nog steeds goed dus het blijft genieten.

Anoniem zei

Lijkt me schitterend Seaworld in kerstsfeer. Geniet er maar lekker van met die jaarkaart.
Enne wrijf die temperatuur er niet zo in. ;-)

Car zei

Goede tip, combi funcard en jaarkaart waar parkeren inzit. Was toevallig van plan om naar de AAA te gaan. Wel zo makkelijk en nog iets goedkoper.

Anoniem zei

Lekker sfeertje en fraaie foto's! Wist je dat Rio de Janeiro patent heeft op de biggest drijvende X-mas boom ter wereld. Info die je wellicht kunt delen met fellow Americans tijdens de show ;-)! Liefs Léo

Marja en Tony zei

Jeetje, jullie genieten alweer een paar dagen volop en ik kom er nu net pas achter(...krijg geen bericht via Blogger en moet het dus even anders in de gaten gaan houden!)
Wat ziet alles er mooi uit zeg, en wat super heerlijk dat jullie gewoon 7 weken gaan genieten van al dit moois, en dan ook nog eens die temperaturen, ik wordt gewoon een beetje jaloers!

Ben Zwaan zei

Mis de Kerst in Orlando toch wel als ik jou lees ......JALOERS !

pumi1000 zei

Leuke sfeer!! En wat een heerlijk weertje zeg.