donderdag 6 januari 2011

De laatste volle dag…

Allereerst bedankt voor alle fijne reacties, het is heel leuk om die te lezen en is mede een stimulans om het weblog bij te houden.

Woensdagochtend hebben we Léonine naar de luchthaven gebracht en afscheid genomen tot zaterdag, dan haalt zij ons op van Schiphol. Het was een heel gezellige week en die is omgevlogen. Op de vlucht naar Washington kreeg ze een mooie upgrade naar BC, naar Amsterdam zat dat er niet in omdat het toestel verre van vol was. Maar 3 stoelen in E+ is ook riant. Inmiddels is ze in Nederland en meldt dat het koud is. 

Gisteren was het 26 graden en hebben we de middag luierend in de zon doorgebracht. 

We komen al vele jaren in Florida en we waren nog steeds niet bij de Olive Garden geweest, altijd was er een, voor ons, te lange wachttijd.

Maar gisteren is het gelukt, we hebben meer dan voortreffelijk gegeten.

Opvallend veel Italiaanse families, maar dat is niet zo verwonderlijk gezien de kwaliteit.

Het heeft gisterenavond en vannacht hard geregend en tegen de ochtend een onweersbui met forse donderslagen. Vandaag is onze laatste dag, de restjes worden opgemaakt, de koffers tevoorschijn gehaald en inchecken voor de vlucht van morgen. Misschien gaan we naar de Prime, daar zijn we nog niet geweest. Het is nu overal zo rustig in de winkels, restaurants, geen files, dat was vorige week wel anders. 

Na een hectische start van onze vakantie, die ons uiteindelijke een volle vakantiedag heeft gekost, is het weer een heerlijk verblijf in Florida geweest. De temperaturen hebben gevarieerd van –3 tot +26.

De villa is ons weer uitstekend bevallen, heel comfortabel en van alle gemakken voorzien.

O ja, een snoepje van Albert Heijn heeft me een afgebroken kies opgeleverd, dat wordt maandag meteen tandarts.

Het zal er vandaag niet meer van komen om een update te plaatsen, die komt vanuit Nederland.

17 opmerkingen:

Patrice zei

Het kwam er bij mij niet van om dagelijks even een krabbel achter te laten, maar ik heb wel dagelijks even snel gelezen en genoten van jullie belevenissen.

Geniet nog maar lekker van die heerlijke temperaturen. Voor morgen een goede trip naar huis en houd de winterjassen maar bij de hand want het is niet echt warm hier. Kijk maar of je wat zon mee kunt smokkelen in je koffer :-)

Greetz,
Patrice

Teleton zei

Handschoenen bij de hand? Shawl om? Muts in opperste staat van paraatheid? Het wordt bibberen en klappertanden, want het is nog steeds waterkoud en het regent er gezellig bij tegen het zolderraam.....

Dus neem het er nog even van, straks moeten de kiezen op elkaar ...tenminste, wat er nog van over is. Hou vooral tijdens de terugreis het hoofd koel en de voeten warm! We kijken uit naar het verslag van deze vlucht en de epiloog.

Twinmom1995 zei

Morgen een goede reis en succes bij de tandarts maandag.
Dat het nou een snoepje van AH moest zijn wat het probleem veroorzaakte is een beetje jammer.

2theusa/Christa zei

Een heel goede reis naar huis, het is wel omgevlogen zeg.
Leuk om met jullie blog mee te lezen, altijd fijn om zo wat Florida vitamientjes op te doen in het koude, natte Nederland.
groet Christa

Anoniem zei

Lieve Son en Ray,

Wat een temperatuurverschil hebben jullie meegemaakt! Hier is het nu "aangenaam" met zo'n graad of 3/4! Aan alle leuke dingen komen altijd zo snel een einde, zeker aan een leuke vakantie, maar wellicht dat jullie al plannen hebben gemaakt voor de volgende.

Een hele goede reis terug en ik bel jullie zaterdag.

Groetjes,
Lia

Anoniem zei

Ik moest even een paar dagen bij lezen en wat lees ik.....het zit er al weer bijna op. Fijn dat we weer mochten meegenieten van de verhalen en jullie kunnen er in ieder geval weer even tegen en straks weer heerlijk nagenieten van wederom een geslaagde vakantie.
De sneeuw is hier gelukkig weg en ook de ergste kou, maar voor jullie zal het temperatuurverschil niet meevallen. Alvast een hele goede reis terug naar huis en geniet van de laatste uren daar in super fijn Orlando.
Groetjes van de naamgenoot.

Marja en Tony zei

Jullie vakantie is alweer bijna op z'n eind, wat vliegt dat toch altijd voorbij helaas!
Fijne vlucht terug en succes met de overgang in tijd en weer.

SasEs zei

Ja Ja het gaat snel, het zit er al weer op.
Zelfs als je mee geniet met jullie blog gaat het snel, hoe snel moet het dan voor jullie gaan.
bedankt voor het meegenieten.

groetjes Afrim, Natasja en Ryan. SasEs.

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Geniet nog heerlijk van jullie laatste dag in het fijne Florida.

Leuk dat jullie eindelijk bij de Olive Garden hebben gegeten, wij zijn er ook al twee keer geweest en vinden het eten daar ook voortreffelijk, ook de entourage.

Hopen dat jullie een goede reis zullen hebben en sterkte aankomende maandag bij de tandarts.

Tot de het laatste verslag

H(EL)EEN zei

Hey een fijne terugreis gewenst en troost je het schijnt lekker warm te worden in Nederland.

Bedankt voor je verslag...heerlijk meegelezen.

Robert-Jan en Yvonne zei

Voorbij gevlogen zeg ! Maar was overduidelijk een heerlijk tripje. Mooi dat jullie Olive Garden nog even mee hebben mogen maken, maar balen van je kies ...

Hele goede terugvlucht !

Saskia zei

Een hele goede reis terug naar ons kikkerlandje. Wat een verschillen in temperatuur zeg hebben jullie gehad. Dank je wel voor je wederom leuke blog we hebben meegenoten. Tot een volgende keer,
Saskia

Rick, Sunshine State zei

Jullie kunnen weer terug kijken op een heerlijke vakantie. We hebben meegenoten, en wat lekker dat jullie bij Olive Garden hebben gegeten. Nu weer terug, fijne vlucht/reis en bedankt voor het leuke blog.

Aggie zei

Bedankt dat we weer mee mochten lezen, leek het net alsof we ook een beetje zomer hadden...poehpoeh, je hebt hier niet veel gemist! Nu stijgt het water ons weer tot aan de lippen...het is ook altijd wat. Heerlijk dat jullie het zo fijn gehad hebben, snel weer tot een volgende keer!! groetjes van Aggie

Mariska zei

Ik heb wat bijgelezen want het was er afgelopen periode niet van gekomen, lekker dat het zo'n geslaagde vakantie is geweest en hoop dat jullie een goede vlucht terug hebben gehad, gr Mariska

Alex zei

Vanochtend vroeg wakker en lekker jullie belevenissen in Orlando gelezen.
Na een " vervelende " start hebben jullie toch een heerlijke vakantie gehad. Heb met veel plezier het verslag gelezen en genoten van de foto's.
Hierin Nederland is de temperatuur inmiddels toch wel wat opgelopen, de ergste kou is weg. Veel succes de komende dagen met de omschakeling van Orlando naar Nederland ritme :)

Fam Verkoelen-Roeland zei

Jullie verblijf zit er alweer op en ondertussen weer terug in de thuishaven (als ik me niet vergis). Probeer nog lang na te genieten en hopelijk valt het temperatuurverschil wat mee... Bedankt voor het mogen meelezen en de prachtige foto's.
Groetjes,

Hilde en co