zondag 2 januari 2011

Happy twenty-eleven!

Happy New Year!

Onze oudejaarsavond was heerlijk, we hebben een mooi diner in elkaar gezet en heerlijk uitgebreid gegeten. Oliebollen en appelflappen hebben we virtueel op een schaal gelegd. We zijn allen niet zo van de vette hap, dus we hebben het niet echt gemist.

De temperaturen zijn inmiddels meer dan aangenaam, we hebben een paar heerlijke uren aan de pool doorgebracht. Uiteraard hebben we ons in de New Years sales gestort, althans dat was het plan, want die plannen hadden meerderen. Het was nagenoeg onmogelijk om vanaf de 535 de 4 op te komen. We hebben de afslag genomen en zijn naar de Premium gesukkeld, want ook daar was het bumper-aan-bumper. We hebben met verbazing en verwondering naar de enorme drukte gekeken, in Nederland kun je vaak een kanon afschieten in de shops.

Busy, busy, busy

Bij Tommy vet gescoord, mede dankzij de extra  kortingscoupon van Ina. We hebben, believe it or not, een half uur in de rij voor de kassa gestaan. Maar het was het wachten waard want we hebben lachend onze aankopen afgerekend. In de Foodcourt hingen ze met de benen buiten en bij Starbucks kwam je niet eens binnen.

Op het nieuws horen we dat de luchthavens nu eindelijk weer wat in het normale stramien komen, vertragingen worden geleidelijk weggewerkt. Vandaag is een drukke reisdag in Amerika, de vakanties zijn afgelopen kids gaan morgen weer naar school.

Omdat de drukte nu min of meer achter de rug is staat voor morgen  Seaworld op het programma. We zijn hier al vele malen geweest maar het blijft trekken. We bereiden ons voor op de minder aantrekkelijke show met de orka’s en hopen ook een blik te kunnen werpen op die arme Tillikum.

We hebben zojuist de loterij gechecked, helaas we zijn geen miljonair dus vooralsnog moeten we gewoon terug eind van de week. Maar we gaan straks nog loten kopen voor de trekking van woensdag, dus wie weet. Het lijkt ons heerlijk om iedere avond dit plaatje te zien.

Kerstmis 2010 055

Birds

Wat wij vandaag gaan doen gaan we nog zien, we hebben keuze te over.

We wensen jullie morgen een goede start van een nieuwe werkweek, wij gaan nog even door met relaxen.:-\"

9 opmerkingen:

Michael K.J. van Dijk zei

Jullie ook de beste wensen voor 2011. En dat er maar vele (shop) en geniet trips mogen volgen.

pumi1000 zei

Jullie ook een heel goed 2011. Toch speciaal omdat ergens anders dan holland mee te maken.
Geniet er nog even lekker van daar!

Twinmom1995 zei

Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2011.
Nog heel veel plezier de overige dagen van jullie vakantie.

Robert-Jan en Yvonne zei

Geweldig om dat daar mee te maken. En de drukte was er vorige week ook al, in de middag naar Premium was echt niet te doen ... Dat zal nu dus nog wel even extra erg zijn in het laatste vakantie-weekend !

Fijn dat jullie zo meedenken met diegene die morgen weer moeten werken, ik zit weer veel in de auto, dus misschien denk ik ook aan jullie ;-) !

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Jullie ook een heel goed,gezond en gelukkig 2011, misschien brengt de loterij van woensdag jullie wel meer geluk, we zullen in ieder geval voor jullie duimen.

Geniet nog maar even deze week, dat doen wij ook een nog een weekje op ons favoriete eiland Texel.

Teleton zei

Ook van ons, als dankbare meelezers, de beste wensen voor 2011! Graag ook even denken aan de mensen die permanent in de relaxstand staan......;-)Voor die stumpers is er hier geen sneeuw meer te ruimen, dus moeten ze weer wat anders verzinnen om de winter door te komen. Wij gaan maar een paar blogs lezen, zo komen we vast in de stemming!

H(EL)EEN zei

Gelukkig nieuwjaar!!!

Arme Tilikum? Het gaat heel goed met hem hoor. Het is alleen jammer dat hij niet mee doet in de shows maar verder is er voor hem niets veranderd. Hij is alleen weer vader geworden.

Veel plezier in Seaworld, en geniet van de kleine baby.
De show is idd anders maar het is een leuk gezicht hoe al de jonge killerwhales goed hun best doen. En jullie hebben Katina ook.
Heel veel plezier. Ben benieuwd

Pieter en Petra zei

Ook namens ons de Beste Wensen en dat het ook voor jullie weer een reislustig jaar mag gaan worden ;-)

Wij hebben jullie blog ook weer helemaal bijgelezen en zijn dus weer op de hoogte. Moet er niet aan denken om in de Premium Outlet te lopen als het zo megadruk is, ik zou helemaal compleet gek worden...

De 2 avondfoto's zijn echt prachtig, wel jammer dat ze van een klein formaat zijn ;-)

Groetjes vanuit een grijs '070'
Pieter & Petra "PenPe"

Unknown zei

De beste wensen voor 2011!!!!!!
Jullie genieten zo te lezen weer van een heerlijke vakantie. Geniet er nog van.. wel 'gemeen' ons succes te wensen met de nieuwe werkweek. Het was hectisch, maar de kop is er weer af! Tot volgende week!

Gr. Danielle