woensdag 5 januari 2011

Verwennen en ‘vlooien’

Tijdens onze vakanties is het altijd een goede gewoonte ons te laten verwennen met een mani- en pedicure. Na een tip van Pieter en Petra begaven we ons naar de Camilla Day Spa in de Florida Mall.  Mooie salon, we zaten uiteraard naast elkaar, Léonine werd behandeld door een dame die er duidelijk zin in had, maar niet heus. Ze keek regelmatig alle kanten op en richtte zich nauwelijks op haar job. Léonine probeerde haar tot een gesprek te verleiden maar meer dan ja en/of nee kwam er niet uit. Het meisje dat mij behandelde was van een heel ander kaliber, heel geconcentreerd aan het werk en er ontstond een leuk gesprek. Ze studeerde accountancy, ‘ja zeg, dit werk wil ik toch niet altijd doen’. Ze woonde thuis, haar vader was hertrouwd en ze kon het niet met haar vinden en ze wilde zo snel mogelijk op eigen benen staan. Na afloop van de pedi-manicure krijg je een nekmassage, heerlijk. Goede tip, deze Spa. We hadden dichte schoenen aan en de teennagels waren niet geheel droog dus dan krijg je deze leuke slippers aan.

Kerstmis 2010 057 

Klein probleem, we moesten op deze slippers de gehele mall door naar het parkeerterrein. Die dingen lopen voor geen meter en we bereikten strompelend de auto. Maar ja, wie mooi wil zijn, moet… strompelen in dit geval.

 

We hadden nog nooit een flea market bezocht en op het forum wordt weleens melding gemaakt dat daar koopjes te halen zijn en daar zijn we altijd voor in. Wat een ‘zooitje’, nee dat is het echt niet voor ons. De flea-market was uitgestorven, we waren de enige bezoekers. Mogelijk dat de aanschaf van een koffer een goede deal kan zijn, maar die hebben we niet nodig, verder niets van onze gading.

Nog even langs Ross, Burlington en Bealls waar we goed zijn geslaagd. Nog even een blik geworpen op het fitness center waar Ray iedere ochtend trouw naar toe gaat, mooie sportschool, Planetfitness, aanrader als je tijdens je vakantie toch een beetje in shape wilt blijven.

De dag hebben we afgesloten bij de Outback Steakhouse.

Morgenochtend gaan we Léonine naar de luchthaven brengen en vrijdag zijn wij aan de beurt, wat gaat het toch snel.

7 opmerkingen:

Anita zei

Haha, herkenbaar deze slippers had ik ook! Ik zal de volgende keer als ik er ben maar eens korting gaan vragen want Penpe waren er op mijn aanraden naar toe gegaan, haha. Ik heb ook de mall nog doorgelopen met deze onmogelijke slippers, maar de behandeling was wel lekker. Als afsluiter de Outback, niet gek. De tijd is inderdaad omgevlogen voor jullie.
Groetjes
Anita

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Dat ziet er grappig uit met die slippers maar wel lekker zo'n verwenbeurtje. Dan ook nog lekker bij Outback eten 's avonds dat is een mooie afsluiter voor weer zo'n heerlijke Floridadag. Geniet nog lekker even.

Marja en Tony zei

Wat is dat ook weer snel voorbij gegaan zeg, maar op de valreep nog wel even een paar heerlijk verwende ledematen...Mijn complimenten aan Ray dat hij de discipline heeft om keurig 's morgens te gaan sporten

Teleton zei

Sapperdeflap, op flipflops door de Mall. Hilarisch, die vrolijke vakantievoetjesfoto! En dan ook nog naar de Fleamarket.....een slippertje zullen we maar zeggen! Voor Leonine morgen weer een veilige reis terug gewenst en voor de achterblijvers; Neem het er nog even van. Have Sun!

2theusa/Christa zei

Heerlijk zo'n verwenbehandeling, knapt een mens heerlijk van op :-))

Ik zie dat het bij jullie een lekker temperatuurtje is, hier is het akelig guur, geniet dus heerlijk van het zonnetje.
Groet Christa

Twinmom1995 zei

Nog niet aan naar huis gaan denken hoor.
Hier ook respect voor Ray, zelf lukt het mij niet eens thuis om naar de sportschool te gaan, heb het wel een jaar geprobeerd maar ik ben toch meer van de andere sporten.

Rick, Sunshine State zei

Leuk zo,n verwen dag, maar mensen wat gaat het snel... Zo,n Fleamarket staat ook nog steeds op ons lijstje....maar als ik het zo lees, dan doen we dit wel als we 'echt'niet meer weten wat te doen.

Geniet nog lekker!!