zaterdag 6 december 2014

Black Friday, cyber monday and super saturday …

Als het op shoppen aankomt hebben de Amerikanen een black belt, de marketing boys and girls hebben één ding aan hun hoofd ‘hoe kunnen we mensen overhalen nog meer te kopen’. De één na de andere korting vliegt voorbij, 70% dan nog eens 20%. Wij hebben ons enigszins ingehouden, maar toch wel een paar leuke deals gescoord.

Het was prachtig weer en het strand lonkte in St Petes Beach. We zagen op het nieuws dat op de I4 om 7 uur een schoolbus in brand was gevlogen en het verkeer stil stond. Gelukkig zijn alle schoolkinderen ongedeerd uit de bus gekomen. Uiteindelijk werd gemeld dat het verkeer weer op gang kwam dus we vertrokken vol goede moed. Dat was een misrekening, de ravage was nog niet geheel opgeruimd en we stonden een uur in de file. Maar we hebben geen haast en uiteindelijk bereikten we het hagelwitte strand aan de Gulfcoast. We hebben een paar uurtjes op een zonnebedje gebakken en gebraden, zo relaxed daar.

foto van internet

Onderweg naar huis hebben we gegeten bij het Ichiban buffet. Was er de vorige keer een spraakverwarring, deze keer verliep het vlekkeloos en kregen we ongevraagd zomaar een extra korting van 10%, we weten niet waarom, maar we klagen niet.

foto van internet

Na al dat gesjouw was het tijd voor een paar verwenuurtjes bij Camilla’s Day Spa in de Florida Mall. Het meisje dat me hielp verdiende hier centjes om haar studie te bekostigen. Uiteraard hebben we ook nog genoten van een Starbucks. Cake nemen we niet meer, dat hebben ze voor ons verknald, ze zetten nu de calorieen erbij en 420 cal voor één plakje is toch wel wat veel. 

camilla 1 camilla 2

De annual pass Seaworld/BG van Ray moest verlengd worden en we besloten om dat ter plekke te doen en niet online. Bij de guest relations troffen we een bijzonder aardige man en we kregen ook nog een mooie deal, een annual voor Seaworld en Busch Gardens plus drie extra maanden, dat betekent dat de pass volgende winter ook nog geldig is!

Nu we er toch waren konden we natuurlijk One Ocean niet overslaan. We zagen Kim en Heleen die Theo en Cynthia hadden overgehaald bij hen in de soakzone te komen zitten. We hebben kennisgemaakt en even een gezelllig met elkaar gekletst! Ze konden ons niet verleiden om bij hen in soak zone te komen zitten. Wij zaten op het ‘Ben’ plekje, bovenin het stadium, we konden op de leuning van de bank zitten en alles goed zien. Voor het eerst heb ik foto’s van een hele orca, niet alleen een staart of een splash.

 

SWkiss2 

Daarna genoten we van  Blue Horizons, de dolfijnen show. De condor Bob, die een rondje vloog in de show, is enige tijd geleden overleden en we zagen voor het eerst een nieuwe vogel, geen idee wat het is, maar hij is op zijn zachts gezegd apart! Ik kan er op internet nog geen foto van vinden.

Na de show zijn we op huis aan gegaan, onderweg nog even boodschappen ingeslagen en toen was het over.

Hoofdpijn, keelpijn, spierpijn en een snotneus, kortom ik ben erg verkouden en niet lekker. De Candlelight Processional moesten we afzeggen dat ging niet, Seaworld vanavond evenmin. Gelukkig verkopen ze hier allerlei flue pillen, die stop ik er maar met grote regelmaat in. Vandaag is het super saturday maar helaas ook geen shops ….…

17 opmerkingen:

H(EL)EEN zei

En zo vliegen de weken voorbij. Een echte lekkere week weer.

kimmie zei

De nieuwe vogel zou een stork moeren zijn. Beterschap en er komen nog weken genoeg

Cynthia en Theo zei

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt.
Het was leuk je ontmoet te hebben.

Jackie zei

Wat een lekkere tijd, alleen even minder nu met zo'n snotneus hoop dat je snel opknapt.

Heerlijk ook weer de tickets in huis en een extra 3 maanden.
Wat een leven hier he.

Beterschap Sonja.

Yvonne en Rob zei

Op de file na toch een heerlijke dag weer.
Mazzel me je ticket, kun je hem volgend jaar weer gebruiken;-)
Beterschap!
Grtz.Yvonne

Hannie zei

Wat een mooie upgrade bij BG!
Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Ziek zijn op vakantie is helemaal niet leuk.

Saskia zei

Weer een paar heerlijke dagen achter de rug.....nu maar snel opknappen en verder met genieten.

Rick, Sunshine State zei

Heerlijk naar het strand, vinden wij ook zo lekker, was er voor ons deze keer niet van gekomen ... We wensen je beterschap Sonja, snel weer verder genieten,

Cindy zei

Wat een heerlijke week weer! Wat moet het toch top zijn om daar zo lang te verblijven. Wat minder als je dan ziek wordt... Beterschap en hopelijk snel weer op de been!

Renee de Korte zei

Wat een heerlijke week , alles is leuk zolang je maar in Florida bent,hoop , dat je je snel beter voelt, beterschap en weer volop verder genieten!

Anoniem zei

Zo echt wel weer een heerlijke week achter de rug. Wel jammer dat je een vervelende kou hebt gevat. Dan maar rustig aan het zwembad blijven hangen, ook geen straf. Snel opknappen en verder gaan met genieten.

José zei

Dat is een mooie deal met Sea World lekker 3 maanden extra! Wat jammer dat de griep is toegeslagen en je niet kon doen wat je wilde maar gelukkig gaan jullie nog lang niet naar huis. Lekker uitzieken en daarna weer de hort op! Enjoy.

Marja en Tony zei

Heb je toch nog even je hart op kunnen halen door over 'jouw' brug te rijden :)
Wat een heerlijke week hebben jullie weer achter de rug, en wat balen dat je nu getroffen bent door de griep, zou je toch niet verwachten bij die heerlijke temperaturen...
Knap maar snel op!

Twinmom1995 zei

Balen zeg dat je niet lekker bent. Beterschap!
Niet zo gek dat ze de calorieën erbij zetten. Moeten ze overal doen. Dat scheelt vast een paar kilo. Voor mij waren het er 3 in 3 weken de laatste keerden krijg die er maar eens af in deze tijd van het jaar.:-(

Anita zei

Mooi dat jullie de kaarten hebben kunnen verlengen. Wat vervelend dat je nu grieperig bent. Gaat de candlelight processional nog in de herkansing? Heel veel sterkte en beterschap.

Elstars zei

Beterschap gewenst! Dan kunnen jullie straks weer van andere dingen genieten!

De Moolenschotjes zei

Alweer een week voorbij.
Maar wel een mooie deal gemaakt met 3 extra maanden top!!
En heel veel beterschap kan je niet gebruiken ziek zijn in je vacantie.
Veel plezier weer komende week.