zondag 14 december 2014

Christmas party, Seaworld and Seaworld again …

Vandaag is het alweer vijf weken geleden dat we in Florida aankwamen, het is nauwelijks te geloven zo snel gaat het.

Vanwege de verkoudheid was het begin deze week min of meer verplicht binnen blijven. Dat was geen straf, je komt de tijd wel door.

Onze buren van de andere kant kwamen ons uitnodigen voor een Amerikaanse X-mas party voor buren en bekenden, is het niet bijzonder hoe je hier in de gemeenschap wordt opgenomen?  Ze vroegen ons om vooral flink hongerig te komen.

christmas party

foto van internet

Omdat dit onze eerste Amerikaanse party was wisten we niet zo goed of we iets moesten meebrengen. We besloten onze Nederlandse gewoonte te handhaven en een attentie voor onze gastheer en gastvrouw mee te nemen. Het was een heel gezellige party, ook Ina en Arjan waren van de partij. De gastvrouw had heerlijke hapjes en een uitgebreid buffet gemaakt. Als dessert waren er onder andere cupcakes, geen gewone zoals wij ze kennen, nee dit waren cupcakes van minimaal 1000 calorieen en 3 keer zo groot als in Nederland.

Ben en Lieke zijn ook in Florida en met Ton en Lidy hebben we deze week gezellig met zijn zessen gegeten!

Het weer was deze week op zijn zachtst gezegd zeer matig, maar we trokken er toch op uit, onder andere naar de Florida Mall, where else? Ook hebben we weer een paar uur in Seaworld doorgebracht. 

SW12 SW13 SW14

Inmiddels zijn Anna en Rudy aangekomen en donderdagavond hebben we elkaar begroet, samen gegeten en meteen plannen voor de vrijdag gemaakt. De guys wilden vissen en Anna wilde naar de kerstshows in … Seaworld. Zo kwam het dat ik twee dagen achter elkaar daar te vinden was. Overigens ken ik een paar meiden die gaan dagen, weken achter elkaar ;-)

Seaworld AS 1

De avondshow was prachtig, het park is toch zo mooi gedecoreerd, daar kan geen ander park tegenop.

meisje

Zij is bijzonder mooi.

sea of trees

Sea of trees

We zagen Shamu’s Christmas miracles, O wondrous night en Winter Wonderland on Ice, Anna had het nog nooit gezien en het is altijd bijzonder om de reacties van een newbee te zien, dubbel genieten!

Wat we de komende week gaan doen weten we nog niet, maar ik heb wel een paar ideeen !

Emoticon

13 opmerkingen:

Jackie zei

Time Flies hier he?!
Ondanks inderdaad het mindere weer kun je je goed vermaken jullie hebben het goed naar de zin, hoe kan het ook anders en wat leuk om uitgenodigd te worden,nog veel plezier met wat jullie ook gaan doen.

Anita zei

Leuk om te lezen hoe jullie je vermaken Sonja. Gelukkig worden de komende dagen wat warmer. We kijken er ook zo naar uit om onze newbee alles te laten zien waar wij zo dol op zijn. Veel plezier.

Renee de Korte zei

Leuk zeg om een Amerikaanse aparty mee te maken en heel leuk om iemnad die hier nog nooit geweest is alle mooie dingen van Orlando te laten zien! Veel plezier!

Rick, Sunshine State zei

Lekker hoor pas 5 weken en jullie gaan nog niet naar huis ... nog lange niet ,,,
Weer een heerlijke week achter de rug!!

Anoniem zei

Gelukkig is de verkoudheid weer onder controle en kun je weer fijn op stap. Geweldig zeg om zo'n party mee te maken . Heel bijzonder lijkt me dat. En Sea World ziet er geweldig uit met al die kerstversiering. Uiteraard is dat genieten. Ik wens je weer net zo'n heerlijke week toe.

Esther Sloof zei

Fantastisch om een paar maanden the American way of life mee te maken, want dat is anders dat je in 2/3 weken alles gehaast moet doen.
Heel veel plezier!

Marja en Tony zei

Gelukkig heb je je verkoudheid weg kunnen feesten, niks zo vervelend dan tijdens je vakantie niet lekker in je vel te zitten!
Leuk al die feesten,gezellige etentjes en bezoekjes aan mooi versierde parken, krijg er zo'n zin in kerst van!
Ga rustig door met genieten, je hebt nog alle tijd :)

Anthonie zei

Leuk weer om te lezen. Heerlijk zolang in Florida te zitten.
Bevalt de villa nog steeds goed?
Groeten
Anthonie

Cindy zei

Wat leuk zeg om zo'n party mee te maken. En jammer van het wat mindere weer, maar in jullie geval is dat geen straf omdat jullie er zo lang zijn, er komen nog zat mooie dagen :-) (en oh, ik hoop zo dat het tijdens mijn enkele weekje wel mooi weer is haha)
Verder ook een heerlijke week. En er volgen nog meer, geniet er van!

Hannie zei

Wat leuk om zo'n Amerikaanse kerstparty mee te maken. En ik zou me ook wel vermaken als het een beetje minder mooi weer was.
Have fun!

kimmie zei

Heerlijk hoor djagen achtereen naar Seaworld haha. Ook gaaf om het door de ogen van een newbie te zien. Lekker weekje ben leuke dingen en idd de amerikanen zijn zo gastvrij.

De Moolenschotjes zei

Wat een lieve buurtjes lijkt me geweldig zon party met heerlijke cup cakes..
En al 5 weken voorbij jeetje wat vliegt de tijd.
Geniet ze

Saskia zei

Wat super zo'n Xmas party, en dan ook nog bekenden tegenkomen hahahaha. Heerlijk weken weer en wat gaat de tijd inderdaad snel zeg!! Gelukkig ben je weer beter dus op naar de komende mooie dagen,
Groetjes, Saskia