zondag 31 januari 2016

Wat vliegt de tijd ...

Kennen jullie Abbey nog, de leuke beagle waar Ray de afgelopen jaren lekker mee wandelde. Vorig jaar was haar baasje Joe overleden, maar Abbey kon bij zijn dochter en haar man blijven die in hetzelfde huis woonden.
Het is heel triest maar nu is haar man plotseling overleden, zij moest gedwongen verhuizen en kon Abbey niet meenemen. Maar eind goed al goed, Abbey is ook verhuisd, naar haar dochter en man die in Philadelphia wonen en maakt het goed. Ze vindt het wel wat frisser dan Florida! Dit is een oude foto.



Wat was het koel deze week, onze Amerikaanse buurman zegt dat we nooit koud mogen zeggen maar koel, cool! Het heeft zelfs een nacht gevroren, niets koel het was 's morgens gewoon berekoud!




Showbizz in Busch Gardens, de Drifters deze keer. Het was bommetje vol, de tickets waren snel uitverkocht. De show vonden wij matig, het geluid was erg hard en de zangers wat schreeuwerig, de Amerikanen vonden het prachtig en gingen zowat uit hun dak! Aan een meet en greet deden de heren gelukkig niet, pff.



Daarna wilde Ray naar de show in the Dragon Fly, ik begrijp niet waarom, jullie? wink




Maar eerlijk is eerlijk, het is een prachtige show, absoluut de moeite waard!

Daarna hebben we de middag rustig in het park doorgebracht, dieren gekeken, het treintje gereden en de skyride gedaan.



Het was een prachtige warme dag !





We kregen bezoek van Jaqueline en Theo, ook Floridafanaten. We kenden elkaar van het blog en Facebook, het was erg gezellig en we hebben veel over Florida gesproken en zo. Door al dat geklets zijn we vergeten een foto te maken, maar we hebben er wel een van Theo en Ray, die hebben samen staan vissen. Wat een leuke mensen! De foto is, met toestemming, van het blog van Jacqueline .



Toen kwam de zondvloed, twee dagen harde-, zachte-, miezer-, en vette regen. Het was troosteloos en waar kun je je dan beter mee troosten, juist ja, Macy'sssss!



Anita en Tom zijn op bezoek geweest, vorig jaar zijn we bij hen in Watersong geweest en nu kwamen zij in Country Creek een kijkje nemen. Ondanks de regen waren de mannen in korte broek en gingen buiten zitten, dat gaf ons de gelegenheid om eens flink bij te praten, onderwerpen genoeg en eigenlijk zijn we nog steeds niet uitgepraat.

Er is een gezegde in het Engels, als mensen over je praten dan hoor je een geluidje in je oor, hoor je dat in je linkeroor dan hebben ze het liefdevol over je maar hoor je het in je rechteroor dan is het niet best,  'left for love and right for spite' dus wie heeft iets gehoord en in welk oor ;-)



Het was buitengewoon gezellig en de middag is voorbij gevlogen en we hebben ook heel wat afgelachen. Wat een geweldig leuk stel! De foto komt van Anita.

We zijn eindelijk naar mijn favoriete plaats in Florida geweest, St Pete Beach. We hebben wat rondgereden en een paar uur op het strand doorgebracht, heerlijk, de ruimte, de Gulf wat is het daar genieten!

Het was zo rustig op het spierwitte strand ...


Het beroemde Don Cesar hotel


Dinsdag 2 februari is het in Amerika groundhog day, het is een legende, als de groundhog boven de grond komt en zijn eigen schaduw ziet dan duurt de winter nog minstens 6 weken maar als hij zijn schaduw niet ziet dan wordt het snel lente





Laten we hopen dat hij in Nederland zijn schaduw niet ziet!

Deze week heb ik een blunder begaan, embarrasing:
We gaan de laatste vier weken in, oh wat vliegt de tijd hier. 
Het wordt warm weer en daar gaan we volop van genieten! 




20 opmerkingen:

Anita zei

Heerlijk verslag Sonja, zoveel verschillende dingen. En St. Pete's beach, kwijl.
We zijn inderdaad nog lang niet uitgepraat, was onwijs gezellig. Geniet nog lekker.

H(EL)EEN zei

Zo is er weer een week voorbij. Van alles wat zowel qua weer en qua activiteiten. Volgens mij hoorde ik een geluidje in mijn rechteroor. Het zal toch niet? Hmmmm

H(EL)EEN zei

Zo is er weer een week voorbij. Van alles wat zowel qua weer en qua activiteiten. Volgens mij hoorde ik een geluidje in mijn rechteroor. Het zal toch niet? Hmmmm

Mandy Oldersom zei

Ach die Abbey.... Gelukkig is ze weer in goede handen !
Wat een gezellige week hebben jullie gehad ...leuke visite :-))
Ooohh dat spierwitte strand .......zucht !!!
Maak er weer een mooie week van .

Groetjes Mandy

kimmie zei

Wat een heerlijkheid allemaal weer. Helemaal te gek

Marja en Tony zei

Wat een leuke ontmoetingen hebben jullie gehad en waar kun je beter over praten dan je geliefde vakantie verblijf :)
Ik hoorde dus een flinke piep in mijn rechter oor :( Hahaha
Je bent lekker op dreef met je spreuken en quotes, is zo leuk om de juiste bij je blog te zoeken, daar kun je al het hele jaar mee aan het verzamelen zijn!
Gelukkig is het hondje weer in goede handen, maar wat een ellende is daaraan vooraf gegeaan helaas...

Yvonne en Rob zei

Gezellige boel weer met al die "mini meetings" met mede Florida fanaten;-) Zo hoor je nog eens wat en ik kreeg ook wat piepjes in m'n rechteroor;-)
Toch wel een lekker druk weekje geweest en dan komt er nog warmer weer dus nog meer genieten!

Hannie zei

Wat een verhaal zeg over de verschillende bazen van het hondje.
En weer wat gezellige ontmoetingen.
Jullie vervelen je geen minuut zo te lezen.
Have fun!

Saskia zei

Nou ja zeg wat een verhaal over Abbey zeg....maar eind goed al goed zullen we maar zeggen. Wat een bezoekjes hebben jullie gehad zeg, nu snap ik dat irritante geluid in mijn LINKER oor hahahahaha. St Pete's ziet er geweldig uit, wat een prachtig strand is dat toch. Laat de zon maar weer komen, nog 4 weken heerlijk verder genieten!!

Esther Sloof zei

Aagh, Abbey en zijn baasjes, wat zielig!
Jullie hebben wel weer een super week gehad met leuke visite! Met de foto van St Pete Beach ben ik heeeel blij, want nu kunnen we ons nog meer verheugen op ons eerste deel van de vakantie, 4 nachten St Pete in het Beachcomber! Zalig!
Nog maar 4 weken, wat zullen we je blog gaan missen..... Geniet van het mooie weer!

Anoniem zei

Gelukkig dat Abbey wel weer goed terecht is gekomen, maar wat een sneu verhaal. Leuke shows hebben jullie ook weer bezocht. Jammer van de schreewerige heren, daar mag je toch meer van verwachten. Nou ja het is ook genieten van het publiek wat uit hun dak gaat. Ray had het duidelijk beter voor elkaar. En wat gezellig al die mini meetings, al had ik wel een vervelende piep in allebei mijn oren! Hahaha.
En dan dat prachtige witte strand van St. Pete, zucht........

De Moolenschotjes zei

Ja de tijd vliegt als het gezellig is.
En zo te zien hebben jullie het super naar je zin daar.
Gezellig al die ontmoetingen in Florida en ik snap dat je niet uitgekletst raakt.
Maar jullie hebben nog 4 weken.
Wat een prachtig hagelwit strand in St Pete Beach.
Geniet ervan genieten wij op afstand een beetje mee.

2theusa/Christa zei

Weer zo'n heerlijke week achter de rug, ondanks het cooler weer... Leuk dat jullie van die gezellige ontmoetingen gehad hebben, altijd heerlijk om een middag lekker te kletsen. De standfoto's van St Pete's Beach zien er zeer verleidelijk uit, voor ons nu bijna niet voor te stellen met al die wind en regen hier...
Nog 4 weken te gaan, heerlijk, geniet er maar lekker van met hopelijk iets hogere temperaturen.

Joo zei

Je schrijft weer lekker weg Sonja, het leest dus ook weer lekker weg. Probeer maar wat langer te bljven daar, hier is t alleen maar baggerweer. Wij gaan zo ook onze boeking voor CCL maar weer zien te regelen.
Grtz, Japio.

Renee de Korte zei

Wat ben ik blij voor dat hondje, dat hij na al die ellende toch weer een fijn huis heeft gevonden bij voor hem toch bekenden! Die dieren zijn altijd de dupe als zoiets gebeurd, maar gelukkig! En wat hebben jullie leuke dingen gedaan! Buschgardens altijd leuk en gezellig bezoek gehad van allemaal leuke Florida liefhebbers! Nou je hebt ol zeker altijd genoeg gespreksstof! Fijn dat het wat warmer wordt! Geniet lekker verder!

José zei

Mooie week weer hoor, heel gezellig met de visite. Lekker weer swingen in Busch. Wat fijn dat jullie ook weten dat het met Abby goed gaat!
Nog 4 heerlijke weken te gaan, enjoy!

Cindy zei

Ach, Abbey toch... gelukkig heeft hij een nieuw huisje gevonden!
Heerlijke week, en wat een verschillende weersomstandigheden. Heb er geen invloed op maar ga toch duimen dat het over 2 weken zonnig en warm is haha. En hopelijk ziet die grounddog idd geen schaduw. En gezellig al die bezoekjes!
Geniet nog lekker van de komende 4 weken.

Mariska zei

Wat mooi dat Abbey toch een nieuw huis heeft gekregen en voor de rest zijn jullie weer overduidelijk aan het genieten. Helemaal goed!!

Elstars zei

Fijn voor jullie dat het weer wat beter wordt, vorst en regen is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig kunnen jullie je goed vermaken! Leuke uitstapjes en gezellige ontmoetingen, dat kunnen jullie vast nog wel even volhouden!

Twinmom1995 zei

Gelukkig is het met Abbey goed gekomen.
Gezellig hoor al die ontmoetingen. Helemaal het blog van Anita gemist.
Ik ga snel lezen.