zondag 18 december 2016

Een heerlijke week ...


We hebben een gezellige week achter de rug. Zondagochtend zijn we naar Disney Springs gereden, het is er mooi geworden. Je kunt er gezellig wandelen, winkeltjes kijken, koffie drinken of het bootje nemen naar de Disney resorts. Het is nog niet helemaal af en zelfs op zondag wordt er gewoon doorgewerkt!





Deze week stond Busch Gardens op het programma. We hadden de Serengeti safari die vorige week gepland stond, kunnen omboeken naar deze week.  Allereerst hebben we in het Morroco Palace de ijsshow bezocht. Het was een warme dag, 30+ graden en wat is dan leuker om naar een kerst schaatsshow te kijken, compleet met Christmas carols.





Daarna hebben we ons gemeld bij de Serengeti safari, wat is dat leuk. Je staat op een open truck, die door de serengeti hobbelt. Er wordt regelmatig gestopt zodat er genoeg tijd is om foto's te nemen.






Het hoogtepunt van de safari is het voeren van de giraffes, iedereen krijgt sla blaadjes om de dieren te voeren. Dat zijn ze gewend want ze worden dagelijks drie keer door toeristen gevoerd en komen uit zichzelf naar de truck toe. Wat zijn ze mooi, zo zachtaardig, rustig en wat hebben ze een prachtige wimpers. De tour vinden wij de moeite waard.







Daarna hebben een rondje met de Singalong trein gedaan, waar gelukkig niet werd gezongen. De Skyride, de kabelbaan was helaas buiten gebruik, erg jammer, dat is altijd een lekker ritje, zeker als het zo warm is.



We komen nog wel een paar keer terug in Busch Gardens.

En dan eindelijk na bijna twee weken, Seaworld. Het was heel rustig dag en we hebben op ons gemak een rondje gelopen en uiteraard One Ocean gezien.














Vorig jaar kon je overal met je credit card betalen door gewoon te swipen, maar dat is er dit jaar niet meer bij. Overal zijn nieuwe apparaten met een chipreader geïnstalleerd. Je hebt nu dus overal de pincode van je credit card nodig.

Inmiddels is de kerstvakantie begonnen, vrijdag was een van de drukste dagen op Orlando airport, de komende twee weken zal het afzien worden op de wegen rond Orlando.

De weersverwachting is prima, dat wordt dus regelmatig op de zonnebedjes bij de pool met een boek en de rest...

17 opmerkingen:

Jacqueline zei

Twee dierenparken om van te genieten. Die giraffen zijn zo mooi dichtbij. Maar ze eten hun sla blaadje wel vliegensvlug.

Jacqueline zei

Twee dierenparken om van te genieten. Die giraffen zijn zo mooi dichtbij. Maar ze eten hun sla blaadje wel vliegensvlug.

Yvonne en Rob zei

Nou, best wel uit te houden zo. Mooie dieren die giraffen en dan ook nog zo dichtbij, prachtig.
Het weer zit ook lekker mee, wat een temperaturen, daar zijn we hier nu wel jaloers op hoor;-)

Saskia zei

Wat fijn Son dat je beter bent en zo genoten hebt van deze week. Wat een heerlijk weer.....lijkt me wel wat om aan de pool op een bedje te liggen hoor. Geniet lekker verder!!
Liefs Sas

Sonja zei

Nou dat is inderdaad een heerlijke week geweest. Jullie hebben echt genoten. En dan die temperatuur! Ik ben daar toch wel een tikkeltje jaloers op. Prachtige foto van die kerstboom onder die prachtige blauwe lucht. Maar de foto van jullie bij de giraf is geweldig! Gelukkig hebben jullie een mooi huis en een fijn zwembad om van te genieten om de drukte te ontlopen. Fijne week!

Cindy zei

Wat een heerlijke week, en die foto van jullie met die giraffen is prachtig!
En bah, wat zal het dan druk worden op de wegen ja. Geen verkeerd plan om lekker te gaan relaxen in het zonnetje. Heerlijk, geniet ervan!

Hannie zei

Fijn dat je weer hersteld bent en dat jullie leuke dingen konden doen.
Wat boffen jullie met de temperatuur.
Sterkte met de drukte de komende weken. Dat wordt waarschijnlijk lekker met een boek
in het zonnetje zitten.
Ik wens jullie alvast gezellige kerstdagen!

Esther Sloof zei

Dat is toch genieten, heerlijk weer en overal rustig, alles in kerstsfeer met strakblauwe lucht!
Geweldige foto van jou en Ray bij de giraffen.
Alvast hele fijne feestdagen gewenst en doorbrengen op een ligbedje bij je huis.....tja, er zijn ergere dingen ;)

Marja en Tony zei

Wat een leuke en mooie foto's en dan natuurlijk vooral die waar jullie samen op staan, lijstje erom en klaar!
Wauw die temperaturen, daar wil ik best wel even voor ruilen hoor dus mocht je even behoefte hebben aan grauw en grijs en koud dan hoor ik het wel ;), als ik de oudejaarsloterij win kom ik wel even langs Hahaha

Rick, Sunshine State zei

Hmmm alleen met een boek bij de pool, en dat in December...
Maak me gek :-)

Elstars zei

Heerlijke week zo en fijn dat je weer op de been bent! De komende weken lekker relaxen bij de pool heeft ook wel wat.

Renee de Korte zei

Jullie hebben weer een geweldige week achter de rug! Leuke dingen gedaan, maar ook lekker niksen! Heerlijk!

2theusa/Christa zei

Wat een fijne week hebben jullie achter de rug, zo fijn dat je weer opgeknapt bent. Wat leuk om de giraffen te mogen voeren, de foto die daarvan van jullie is gemaakt is echt heel leuk! Heerlijk verslag om te lezen, Geniet maar lekker verder! 🎄☀️

De Moolenschotjes zei

Oo wat een heerlijke week.
En wat een super mooie foto's van BG.
Super leuk die foto van jullie samen met de giraf geweldig.
En ja nu de week voor kerst lekker druk maar wel met een heerlijk zonnetje.
Wij wensen jullie fijne feestdagen in Orlando 🎄😘

José zei

Mooie week met BG en Sea World en dan nog lekker het zonnetje erbij....heerlijk.

Charly zei

Heerlijke week hebben jullie gehad zo lezen. Busch Gardens en Seaworld komen wij ook graag. Een paar jaar geleden hebben wij de Safari ook gedaan en er van genoten! Leuk om weer met jullie mee te kunnen genieten.

Mandy zei

Wat een heerlijke week 👍👍
Hele leuke foto's Sonja....fijn om een beetje met jullie mee te genieten 😊
Maak er weer een superweek van !