zondag 22 januari 2012

De verhuizing naar Cane Island

Oei wat laat ik het blog en de volgers in de steek, dat is zeker niet de bedoeling. Ik ga proberen het een beetje goed te maken.

foto van internet

Zaterdagmorgen hebben we de villa opgeruimd en in de middag hebben we de koffers gepakt.

Wat zijn we geschrokken, wat moest er veel in. We kwamen ook tot de conclusie dat we een verkeerde reistas hebben meegenomen, in plaats van een grote tas hebben we een kostuumtas meegenomen, nou daar passen onze aankopen echt niet in. Die tas moet dus ook weer mee terug en we zullen alsnog een nieuwe moeten kopen.

We hebben ons gemeld bij Hotelbeds en zijn ingeschreven. Je krijgt daar de keuze een verzekering af te sluiten (een soort WA) of je credit card voor $ 500,- te laten blokkeren, we hebben dat laatste maar gedaan.

Bij de condo aangekomen bleek dat de voordeur 3 sloten heeft (slik) en wat we ook probeerden, we kregen de deur echt niet open. We hebben bij de buren aangebeld en de deur ging een kiertje open en iemand riep ‘just a moment’, dat moment duurde en duurde en uiteindelijk kwamen 2 lieve gesluierde meisjes naar buiten, zij waren kennelijk bezig geweest zich te bedekken. Deze meisjes konden ons niet helpen. Ray ging op zoek naar hulp en kwam terug met een gezellige Amerikaan uit Missouri en hij maakte korte metten met ons probleem, ‘so, so and than this’ en de deur ging open. Hij liep gelijk maar met ons mee naar binnen want ‘hij wilde de condo wel eens zien’, hij zat hier voor 3 maanden. Hij was onder de indruk, ‘jullie hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers en wij hebben 2 slaapkamers en 1 badkamer’.

De condo is ruim en schoon, alles is aanwezig. We hebben lekker ieder een badkamer in gebruik genomen.

De inrichting is gedateerd en we hebben niet veel zon, van 8.00 tot een uur of 11 schatten we, maar of dat nu zo erg is, het is nl behoorlijk warm en als we de airco uit kunnen laten dan gaan we daarvoor. We hebben wifi via een open unsecured network, we maken er blij gebruik van, maar er ligt ook een kabeltje, dus internet verzekerd.

Hieronder een indruk van de inrichting:

 

woon eetkamer    

                               keuken   masterbedroom  

                                  badkamer 1 en 2

 

bedroom3                                                                      slaapkamer 2 uitzicht links                                                                    uitzicht recht tegenover uitzicht rechts

                             werkhoek

Nadat we hadden uitgepakt zijn we heerlijk gaan eten bij Olive Garden, wat is het eten daar toch lekker.

We hebben bovenburen en we denken dat die gisteren avond de pasa doble hebben geoefend, alles trilde, we hebben ons met een wijntje voor de ouderwetse TV geinstalleerd en geproost op de laatste 2 weken van onze vakantie war we nog volop van gaan genieten.

9 opmerkingen:

Robert-Jan en Yvonne zei

Ziet er best netjes uit vind ik ! En je hebt wel ineens buren, zelfs boven, dat zal nog wel even wennen zijn !

En nu al zoveel gekocht zeg, goed bezig. En nog 2 weken te gaan zelfs ;-) ! Dat wordt nog een uitdaging dan !

Teleton zei

Da's niet de Dr. Horton uitvoering maar toch best een lekker plekje. Geen Kingsize bed in de master en gesluierde buurvrouwen, dat ziet er allemaal spannend uit. En dan ook nog eens een buurman die ongevraagd de Missouriwalz door je huis danst.....stof genoeg voor een blog!

Het geluid van boven kan ook de wasmachine zijn geweest, sommige wasmachines lopen na vier jaar intensief gebruik uit de lagers. Dat lijkt ook net alsof de buren de horlepiep dansen. Wacht maar dat je de afwasmachine aanzet....daar is een Fokker Friendship niks bij. Such is life, maar ja je hebt er wel zeven zonnen bij.....dat dan weer wel!

Hannie zei

Ziet er goed uit Sonja!
Tja bovenburen, dat zal ff wennen zijn na 5 weken villa.
have fun!

Unknown zei

Ja dat word even wennen maar jullie hebben 5 mooie weken achter de rug en wat ben je nou in die condo alleen maaar slapen

Twinmom1995 zei

Maak je niet druk om je blog, het is tenslotte vakantie. Wij hebben in 2010 ook gelogeerd in Cane Island.
Dat beviel prima. Voor de kinderen huren we nu een villa want die vinden een eigen zwembad toch wel heel erg lekker.
Als we ooit eens met z'n tweeën gaan is Cane Island zeker een optie.
Het zal even wennen zijn na de villa maar het kom vast goed.
Heel veel plezier nog de laatste twee weken.

Tanja zei

wel ja, ieder een eigen badkamer!

Anoniem zei

He gezellig hoor weer een blog van je en je hebt genoeg te vertellen.Ziet er hier ook leuk uit, moet je het best twee weken in kunnen volhouden, vooral als die 7 zonnen schijnen.heel veel plezier dushe. Gragnes

Marja en Tony zei

Ziet er ook niet verkeerd uit hoor, is ook natuurlijk niet te vergelijken met een villa.
Nu dus nog 2 weken op een missie om te speuren naar een nieuwe tas, he wat vervelend ;-)

Saskia zei

Op de foto ziet het er allemaal heel moi uit. Maarruh wat zal dat wennen zijn geluiden van de buren....
Geniet van jullie laatste 2 weken, wij genieten mee.
Have Fun!!
Saskia