vrijdag 6 januari 2012

Een leuke ontmoeting, shoppen, wachten enz.

Het blog loopt wat achter maar we hebben het ook zo druk, we genieten wat af...

Dinsdag hadden we een encounter met Jennyfer, zij is via New York en Tampa uiteindelijk in Kissimee gearriveerd. Het was behoorlijk koud en wat kun je dan beter doen dan, ja... shoppen. Ray was nog niet hersteld en bleef in de villa om verder uit te zieken. Trouwens shoppen met 3 vrouwen zou zijn herstel waarschijnlijk flink achterop hebben geholpen;-). We hebben Jennyfer opgehaald bij haar hotel en zijn naar The Loop gereden. We zijn meteen maar gaan lunchen bij Panera, we waren hier nog nooit geweest, wat een leuke 'tent', daar zullen we vaker naartoe gaan. Lekkere verse broodjes, salade's, goede koffie, als ik me goed herinner is dit de 'stamlunchkroeg' van een forumlid die hier verslaafd is aan de soep.

We hebben ons uitstekend geamuseerd en behoorlijk veel gekocht bij de verschillende shops. We hebben veel plezier gehad en de tijd vloog voorbij. We hebben Jennyfer aan het eind van de middag weer terug gebracht naar haar hotel. Op de terugweg naar de villa nog wat inkopen voor het avondeten gedaan en heerlijk gegeten. We waren behoorlijk 'versleten' en hebben 's avonds lekker een film gekeken. 

Koud1

Woensdagochtend was Ray zodanig hersteld dat hij ook wel wilde shoppen, hij heeft ons nu al twee dagen met de meeste leuke aanbiedingen zien thuiskomen, dat wilde hij ook. Het was weer een frisse dag maar wel met zeven zonnen© aan een strakblauwe hemel.

Het thema van deze dag bleek 'wachten' . We moesten even langs Alamo op de 192 en daar was een club Portugezen voor ons die het gepresteerd hebben om drie kwartier te doen over het huren van een auto. Na dit debacle zijn we naar de Premium International Drive gereden. Allereerst naar Starbucks, daar waren we wel aan toe, de bestelling opgeven en betalen was geen punt maar het bestelde ook daadwerkelijk krijgen was een enorme uitdaging. Op een gegeven moment ging er iets mis met iemands bestelling en vervolgens liep alles in het honderd. Een gedistingeerde Brit maakte de volgende understatement: 'I think the system has failed'. De drukte bij de shops viel reuze mee, behalve bij Tommy, my goodness wat een rijen. Maar... de aanbiedingen waren te mooi, bovendien hadden we nog een extra kortingskaart van Ina dus met een leuke buit zijn we achteraan aangesloten in de file voor de kassa, dus wachten.Voor ons was een vrouw die een kassabon had van een meter en een lading tassen die je niet met twee handen kon dragen. Ze had een buggy en aan de handvaten hing ze alle tassen en... ja hoor, de buggy kantelde achterover. Even was er paniek maar er bleek geen kind in de buggy te zitten, ze gebruikte het ding alleen als boodschappenkarretje. Voorlopig zijn we nu even uitgeshopped!

Koud

In de nacht van woensdag op donderdag heeft het hard gevroren, de daken waren wit en de auto dik onder het ijs.

Krabben

In de loop van de ochtend ging de temperatuur snel omhoog en hebben we onze shopbenen rust gegeven en heerlijk in de zon gelezen.

11 opmerkingen:

Pieter en Petra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Pieter en Petra zei

Nachtvorst in Florida, ook wij vonden dat in december 2010 een hele aparte ervaring.

Groetjes vanuit een storm- en regenachtig '070'

Anoniem zei

Nou die benen van jullie kunnen zeker wel wat rust gebruiken. Dat loopt maar en dat shopt maar.
En hoe grappig dat je 's-morgens de autoruiten moet krabben en 's-middags gewoon weer heerlijk in het zonnetje kunt zitten.
Zou ik ook wel willen......

2theusa/Christa zei

Heerlijk geshopt en ook goed geslaagd!
Lekker dat het zonnetje zich toch weer laat zien later op de dag. dat hebben jullie ook wel verdiend na al dat lopen ;-)

Anita zei

Leuk dat jullie met Jennifer op stap geweest zijn.
Grappig dat je de datum in het ijs hebt geschreven.
Panera Bread vinden wij ook een leuke lunchtent, de salade met kip en bessen is een aanrader.
Heel veel plezier weer.

Teleton zei

Ook eens proberen voor lunch of lichte maaltijd (Na een Tip van Ina zijn wij fan....) Sweet Tomatoes! Kijk wel eerst even voor een coupon!

Na een dagje klunen komt het voorjaar er weer aan, dus zet 'm op!

Saskia zei

Wat een geshop!!! Petje af hoor dames om je zo in de drukte te gooien maar inderdaad bij die prijzen moet je er wat voor over hebben.
Gek om te zien dat de auto zo bevroren is, maar de zon komt er weer aan. Dat kunnen we hier helaas niet zeggen!!
Have Fun!!
Saskia

Anoniem zei

mensen van het goede leven, heerlijk genieten!!!! Shop ze!!!
Emily

Aggie zei

Nou, jullie kunnen er wat van, wat winkelen betreft!! Heerlijk, met die temperaturen goed te doen ook...maar deze gaan weer omhoog en kunnen jullie de teint gaan ophalen!!
Geniet ervan, maar dat lijkt me geen probleem.

Groetjes van Aggie

Marja en Tony zei

Echt vrouwen naar mijn hart, gewoon voor de koopjes in de rij gaan staan...zalig dat shopgevoel ;-)
gelukkig knapt Ray weer op, is zo vervelend om je autoruiten te krabben met een snottebel!

Robert-Jan en Yvonne zei

Goed bezig hoor; dat zelfs Ray aangestoken wordt door het shoppen van de vrouwen. Dat is toch indrukwekkend te noemen.

En zelfs ijs op de ruiten; wij zijn blijkbaar precies op tijd aangekomen, wat is het HEERLIJK nu in Orlando, echt genieten !