dinsdag 28 december 2010

Another fine day

Gisteren hadden we een relaxte dag, nog even terug geweest naar de Florida mall, het was nog steeds erg druk. Wel geslaagd voor… truien, heb het behoorlijk koud. De foodcourt hebben we maar rechts laten liggen en onze Starbucks met marble cake bij het Florida hotel genuttigd. Die Starbucks is niet druk, wonderlijk want ze liggen echt dicht bij elkaar.

Nieuws

Op het nieuws raken ze niet uitgesproken over het weer, het is ook erg koud. Vannacht heeft het flink gevroren.

Koud

Vorst

Kerstmis 2010 046

Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij de Outback, Tuna vooraf, hoofdgerecht voor Ray uiteraard vis, prima kwaliteit en ik een heerlijke kleine steak. Robert-Jan twitterde lachend dat je bij een steakhouse toch geen vis gaat eten, ja hoor alles kan in Amerika en het was lekker.

Vanavond komt Léonine aan, de vlucht is vandaag op schema vertrokken, in Washington zijn er geen bijzonderheden dus als alles goed gaat is ze hier op tijd.

Hot news, alle nieuwszenders feliciteren de heer Hugh Hefner met zijn verloving, de aanstaande bruid is 60 jaar jonger. Het gelukkige paar straalt… zou ze hem voor zijn mooie ogen hebben gekozen? Beste Hugo, gefeliciteerd!

Hugh Hefner & Crystal Harris

foto van internet

Wat de dag vandaag gaat brengen, we wachten het af, rustig starten, koffie drinken, Ray gaat nog even sporten en dan zien we het wel weer.

11 opmerkingen:

Fam Verkoelen-Roeland zei

Geniet van elk mooi moment !
Ook hier nog altijd ijzige temperaturen en helaas heeft de griep toegeslagen binnenshuis...
Groetjes,

Hilde en co

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Hallo vakantiegangers,

Heerlijk dat jullie vandaag wel geslaagd zijn met het shoppen.
Erg jammer dat het zo vreselijk koud is, het is juist zo aangenaam dat je daar even je batterij kan opladen met het eeuwige heerlijke zonnetje.

Geniet met volle teugen, we blijven jullie met plezier volgen.

Groetjes uit een klein en koud kikkerland.

Teleton zei

Goed nieuws van het vluchtenfront; Léonine lijkt op schema te liggen. Gezellig als je daar visite krijgt, al moet je haar dan met een muts en wollen wantjes gaan ophalen op MCO.....Met deze temperatuur lopen jullie creditcards niet snel warm, dus zal er wel volop geshopt worden. Have fun!

2theusa/Christa zei

Altijd fijn om truien te kopen, maar om ze nou in de vakantie nodig te hebben is toch jammer. De kou levert wel bijzondere foto's op: een Orlando villa met wit berijpt gras :-))
Gezellig dat jullie bezoek krijgen, geniet ervan.
Groet Christa

Pieter en Petra zei

De Starbucks naast Florida Mall Hotel is ook onze vaste stek, het is daar inderdaad altijd lekker rustig.

Op advies van Anita zijn wij daar bij de 'buren', Camilla Day Spa, voor een massage geweest en op onze laatste dag zijn wij nog een keer gewest en heeft Petra ook nog een French manicure laten doen. Echt een aanrader ;-)

Het is wel een heel apart gezicht om te zien dat alles witgevroren is. Toen wij er waren heeft het ook wel iets gevroren, maar niet zo hard als nu bij jullie.

Het zal ons benieuwen wat jullie de rest van de dag gaan doen...

Groetjes vanuit een glad 070,
Pieter & Petra "PenPe"

Anita zei

Wij komen ook altijd bij deze Starbucks naast het Florida hotel. Ik vind het altijd zo leuk om de stewardessen van Virgin te bekijken die daar volop lopen te paraderen.
Niet te geloven dat het zo koud is dat je zelfs truien moet kopen.
Fijn dat Leonie onderweg is en jullie komt vergezellen. Spannend hoor die vliegreizen.
Ik denk dat Hugh Hefner haar heeft uitgekozen voor haar mooie ogen, haha!
Heel veel plezier vandaag en ben benieuwd wat jullie weer gaan beleven.
Groetjes
Anita

Robert-Jan en Yvonne zei

Damn, als ik dat van die stewardessen had geweten ... Wel slim idee van die Starbucks, die in de foodcourt was vandaag ook weer druk (ik vind het trouwens wel een hele leuke/gezellige in de Foodcourt).

Gelukkig was het vandaag weer een heerlijke dag, truien hebben wij niet gebruikt. En het wordt alleen maar mooier, zeker als wij overmorgen vertrekken ! Ben blij dat de Outback goed was; ik weet niet welke steak je had, maar de NY Strip is echt mijn favoriet. Stuk beter dan de Outback Special, al is die zelfs al goed !

Ben benieuwd naar jullie dag vandaag, wij hadden weer heerlijk dagje !

Gr. van jullie bijn buren !

Rick, Sunshine State zei

Leuke foto's, en heerlijk even door de Florida Mall, krijg gewoon een beetje heimwee..

Leuk dat Léonine komt, gezellig, nog heel veel plezier, geniet lekker want je mist niet veel hier hoor ;-)

Aggie zei

Effe bijgelezen, wat een heenreis zeg, maar goed, dat zijn jullie alweer vergeten dus...Jullie hebben een mooi huis en sportieve auto, dus wie doet je wat? Genieten geblazen!! Have lots of fun!

Mariska zei

Zelf net terug van vakantie in eigen land, dus nu helemaal weer bijgelezen, fijn dat Leonine volgens schema komt, veel plezier daar,
gr, Mariska

Anoniem zei

Wat een reis achter de rug zeg! Maar nu wordt het alleen nog maar genieten! Hier is het koud en grijs. En de griep grijpt weer om zich heen, helaas ben ik ook weer slachtoffer.
Fijne tijd.
Groetjes
Emily