maandag 27 december 2010

Tweede kerstdag

Wow wat een koude, bewolkte ochtend, het regende zelfs een beetje. We besloten nog maar eens bij Dennys te gaan ontbijten, we hadden nog steeds geen boodschappen kunnen doen. Weet je dat je bij Dennys nu een ‘voorgerecht’ kunt bestellen voor het ontbijt. Het moet toch niet gekker worden.

Voorgerecht

Robert-Jan twitterde dat er fantastische aanbiedingen waren in de Florida Mall, die wilden wij ook wel. We moesten echter eerst hoognodig boodschappen doen bij de Walmart op de hoek. Je weet als je daar eenmaal loopt ben je zomaar een uur verder. Rond een uur of elf vertrokken we naar de mall, we begrepen al die drukte onderweg niet goed, aangekomen bij de mall wel, wat een mensen. We vonden gelukkig snel een parkeerplaatsje en stortten ons in het shopgeweld. Zoveel fantastische aanbiedingen dat we geen keuze konden maken, want ja,  de volgende winkel had misschien nog wel betere aanbiedingen, je wordt gewoon een krent en wilt eigenlijk het onderste uit de kan. Boontje komt om zijn loontje want inmiddels hadden we wel trek en begaven ons naar de foodcourt en die was afgeladen. Daar maakten we de klassieke fout die (Tele)ton ooit in een van zijn blogs optekende. We bestelden eerst koffie en een tunawrap en gingen met het blad wanhopig op zoek naar een zitplaats, nou vergeet het maar, dat deden tientallen anderen ook. Uiteindelijk de koffie maar staande opgedronken en de doorgesneden in folie verpakte tunawrap, (we delen hé) in mijn tas gedaan om later op te eten.

We liepen in Macys en ik rook een penetrante tonijnlucht,  de wrap bleek aan één kant open en de tonijn liep door mijn tas. Aan het voor Léonine gekochte kadootje (zij is woensdag jarig) kleeft nu een tonijnluchtje, komt goed hoor.   

De reis zijn we vergeten en zijn alweer helemaal thuis in Florida. United heeft een vergoeding toegekend van 10.000 miles. We waren ons ondergebracht in het Lansdowne resort Leesburg en dit was een schitterend hotel, dit was het uitzicht vanuit onze kamer.

Lansdowne resort

In de villa zijn we ook weer helemaal thuis en hier wat indrukken:

Familyroom Léonines bathroom Léonines bedroom Master bedroom Masterbathroom

Het is nu erg koud, het vriest, Ray is naar de sportschool en ik ben het weblog aan het bijwerken. De plannen voor vandaag zijn nog niet helemaal duidelijk, maar we gaan genieten.      

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je er niet uit wilt vandaag, er staan voldoende dvd's in de kast en wordt het vannacht te koud, er liggen ook nog extra dekens. We weten hoe het voelt, maar ach ik zag op de weersverwachtingen dat het eind van de week beter wordt ! Groeten vanuit een koud en donker Hellevoetsluis. Ina en Arjan

Anita zei

Hoi Sonja, wat fijn dat het genieten nu begonnen is. Hebben jullie wel eens ontbeten bij Keke's breakfast cafe of Mimi's breakfast cafe bij de Mall at Millenia? Echte aanraders.
Niet gek dat je 10.000 miles gekregen hebt, blijven de reisjes in ieder geval nog doorgaan haha.
Heel veel plezier en geniet lekker
Anita

Léonine zei

Hi there, lekker toch aanschuiven en nog niet zelf hoeven .... Da's wat minder als het gaat om rijen in de Mall natuurlijk. En 'sale' maakt zeker iets los bij mensen ... duppie/eerste rang? In the meantime ingecheckt en so far no delays. United mag z'n 10.000 miles wat mij betreft vooral in z'n zak houden! Zie dat de temp weer lekker stijgt naar het einde van de week. Heb er zin in! En ... we sms-en ongetwijfeld nog. L+Z voor beide

Pieter en Petra zei

Gisteren een shopdag en vandaag een relaxdag, mooier kun je toch niet hebben lijkt ons.

Die 10.000 miles zijn wel mooi voor het verhogen van je status bij United, als je meer hierover wil weten dan hoor ik het wel ;-)

Oh ja, in mn reactie van gisteren had ik het over een ballotage, ben vergeten erbij te zetten dat dit tbv een villa was die we volgend jaar (willen) gaan huren ;-)

Groetjes vanuit 070,
Pieter & Petra "PenPe"

Sonja zei

@Pieter en Petra: die miles tellen helaas niet mee voor het verhogen van je status, dat zijn alleen daadwerkelijk gevlogen miles.

2theusa/Christa zei

Een lekker dagje, heel herkenbaar geshopt, door alle kortingen niet meer wete. wat je echt wil, en dan met weinig of niets naar huis. Ach, er komt vast nog wel een herkansing ;-))
Groet Christa

Fam Verkoelen-Roeland zei

We hadden het er vandaag nog over, dat het momenteel wel een drukte van jewelste moet zijn in de malls. Laat je (rustig) meeslepen en geniet er met volle teugen van !
Groetjes,

Hilde en co

Twinmom1995 zei

Villa ziet er netjes uit zeg.
Die kerstman voor de deur is ook erg leuk.
Jammer dat de temperatuur bij jullie nu ook zakt. Hopelijk wordt het snel weer wat beter.

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Leuke dag hebben jullie gehad, genoeg momenten om nog inkopen te doen en dan is het misschien ook wat rustiger.

Mooie villa hoor, hopen dat de kou snel weggaat.