zondag 23 februari 2014

The Osmonds, beach, Epcot en veel meer …

We hebben een drukke week achter de rug en volop genoten van het heerlijke weer.
Dinsdag zijn we naar het optreden van The Osmonds geweest in Busch Gardens. We waren vroeg vertrokken omdat we tickets voor de show van 11.30 uur wilden bemachtigen. Even na tienen arriveerden we bij de poort en oh wat een auto’s. Het ging gelukkig allemaal snel en voor we het wisten zaten we in de tram naar het park. Dit was de eerste keer dat we niet klappertandend in een dikke jas, lange broek en meer kleding in de tram zaten, het was schitterend weer. Nadat we het park waren binnengegaan stond daar, hoera, een meisje met kaarten voor de eerste show zodat we binnen no time met de blauwe kaarten aan de Starbucks met een chocolate chip coockie zaten.

Bij het Stanleyville theater aangekomen konden we meteen naar binnen en het werd bomvol. Voor de show begon werd het publiek vermaakt met een soort quiz op het scherm, waar de Amerikanen luidkeels aan meededen.
Na het welkom door een medewerker van BG werd een videoboodschap van Bill Cosby afgespeeld, Bill haalde wat herinneringen aan de familie op, het eerste wat hem altijd opviel waren die grote witte tanden en big smiles. Dit was een erg leuke introductie. Donny en Marie Osmond behoren niet tot deze groep, zij hebben een eigen show in Las Vegas en zijn uitermate succesvol. Deze drie Osmonds zijn bijzonder sympathieke, corpulente, smaakvol geklede en welgemanierde heren, die een uitstekende show neerzetten. Ze begeven zich ook nog even zingend door het theater waarop belegen dames bijna in katzwijm vallen en de heren om de nek vlogen en, hoe genant, handtekeningen vroegen op hun T-shirt. Die handtekening zetten ze wel maar op de rug van de dames. De show was volledig uitverkocht en we begrepen ook de andere die die dag nog zouden volgen.
 


Wij hebben genoten van een goede show waarin ook nog een medley werd gegeven van andere ‘brothers bands’ , Everly bros, Righteous bros, the Jacksons incl. de moonwalk waarbij hun uitvoering van de Bee Gees hilarisch was.
Na afloop van de show zijn we doorgereden naar St Petes beach waar we heerlijk op het strand hebben gelegen.

Woensdag zijn Anna en ik naar Epcot geweest. Ik begin te wennen aan het fastpass systeem, we komen nu tenminste in Soarin’, dat was voorheen haast niet mogelijk. Anna was daar nog nooit in geweest. Het was een superdag, de lunch werd uiteraard in Frankrijk genuttigd waarbij Anna bijna lyrisch werd van die heerlijke desserts, die hebben we dan ook maar genomen.

Ook stond Seawold deze week op het programma, Ray was nog niet in Antarctica geweest en dat hebben we deze week goedgemaakt.

Het was opvallend hoe druk het deze week overal was, veel Zuid Amerikanen met kleine kinderen en groepen Zuid Amerikaanse schoolkinderen op schoolreisje of zo.

Donderdagavond werd vanaf Cape Canaveral de Delta IV rocket gelanceerd en wij hebben hem door de lucht zien gaan. Het is een raket welke gebruikt gaan worden voor GPS-doeleinden. Onze buurman bonsde op de deur om ons te waarschuwen, we waren jammer genoeg te laat voor foto’s. Wat een fantastisch gezicht, de hele buurt stond buiten te oh’en en ah’en!

Vrijdag hebben we nog een kort rondje in het drukke Animal Kingdom gelopen, Nemo de musical bekeken (niet mijn ding) en de Kilimanjaro expedition gereden. Het werd echter zwaar bewolkt en het was zo broeierig dat we besloten weg te gaan.

Vandaag was het erg slecht weer, hoosbuien en warm. Macy’s had weer een ‘one day sale’, dus we hebben een paar uur in de heerlijk koele mall doorgebracht.

Ineens is onze laatste week aangebroken, zaterdag vliegen we na drie maanden weer naar huis. Wat is de tijd voorbij gevlogen. De weersvooruitzichten zijn ronduit slecht voor de komende week, we moeten maar eens bedenken wat voor aktiviteiten we nog kunnen ondernemen die niet weers-afhankelijk zijn. We vinden vast wel wat smile !

Dit is de laatste update vanuit Florida, het volgende verslag zal vanuit Nederland komen want volgende week zaterdagavond hangen we boven de Atlantische Oceaan!

16 opmerkingen:

Hannie zei

Lijkt me ook wel hilarisch om die vrouwen in katzwijm te zien vallen voor die belegen Osmond mannen.
Zouden die kinderen dan echt uit zuid-amerika komen voor een schoolreisje naar FL?
De 3 maanden zijn weer voorbij gevlogen. Geniet nog van jullie laatste week. Ik hoop dat het weer toch wat beter wordt dan dat de voorspelling aangeeft.
Have fun!

Elstars zei

Heerlijk verslag weer. De laatste week is nu aangebroken en wat is de tijd snel gegaan! Nog een paar fijne dagen toegewenst.

Rick, Sunshine State zei

Sjemig, wat vliegt te tijd, maar het mooie is.... je zit er gewoon nog een week. Hoe lekker is dat :-)

Nog heel veel plezier, jullie vermaken je wel :-)

Cindy zei

Leuk verslag weer! En prachtig weer, heerlijk! Jammer dat het komende week wat minder is, hopelijk valt het mee. Geniet van jullie laatste week daar!

Ben zei

Jammer voor jullie, maar volgende week kan ik weer naar jullie zwaaien !

Saskia zei

Wat een heerlijke week weer maar wat gaat de tijd snel!! Geniet van jullie laatste week en ik ben er zeker van dat jullie iets zullen vinden dat niet weerafhankelijk is......Anders hebben we nog wel wat tips hoor hahahahaha (ppsst op de schoenenafdeling van Dillard's is het droog....)
Have Fun!!

Trails zei

Nou, toch weer genoeg gedaan deze week. Het was leuk om jullie, héél even, te ontmoeten.

H(EL)EEN zei

Jee nog maar een weekje. Nou die moeten jullie goed gaan besteden hoor. Afgelopen week hebben jullie je ook weer goed vermaakt. Tja de Osmonds zijn voor mijn tijd, maar kan me voorstellen dat het herinneringen ophaalt.

Unknown zei

Time flies, en soms veel te snel. Maar het goede bericht is dat jullie nog meer dan 8.600 minuten hebben om te genieten al dat moois ! Dus nog niet aan volgende week denken en volop genieten ! Heel veel plezier en ik duim voor beter weer dan de Amerikaanse Helga van Leur momenteel afgeeft.

Yvonne en Rob zei

Geniet nog maar lekker van je laatste week!
Grtz. Yvonne

José zei

Hoop dat jullie nog een heerlijke laatste week hebben, misschien komt het zonnetje toch ook nog even langs. En zo niet......SHOPPEN!!!

Twinmom1995 zei

Nee hè, de laatste week is aangebroken. Wat zijn die 3 maanden om gevlogen.
Nog maar even niet aan denken en volop genieten van de laatste dagen!

Aggie zei

Wat hebben jullie een heerlijke tijd in Orlando, maar het is inderdaad omgevlogen! Leuke ontmoeting met de Osmond mannen....nooit van gehoord, hahaha! Geniet van jullie laatste dagen daar en genoeg te doen, ook voor regenachtig weer, shoppen!

Enjoy!! Alvast een goede thuiskomst!

Anoniem zei

Jullie genieten er heerlijk van! Gezellig, die Osmonds! Wat een fijne tijd hebben jullie en jammer dat het er al bijna op zit!

Groeten Ryan en Hanneke

Ronald zei

Ik denk dat ik tot de jongere generatie behoor. Al die namen zeggen mij niets, maar als jullie maar genoeten hebben.

Helaas zit het er weer bijna op, 3 maanden Orlando, lijkt me heerlijk maar naar huis gaan ook.

Veel plezier nog deze week.

Gr. Ronald

Anoniem zei

Een beetje late reactie, maar door gedeeltelijk gebrek aan internet in de Franse alpen ben ik nu pas in staat om jullie week even oor te nemen. Wat lijkt me dat concert van the heerlijk en wat hebben jullie weer een hoop leuke dingen gedaan. Ik kwijl bij St. Pete's. En dan gaan jullie morgen naar huis. Hoe kan het dat er drie manden voorbij zijn? En zo te lezen hebben jullie nog tijd te kort. Hahaha. Alvast een goede reis terug naar huis en heel veel succes met omschakelen. Dat zal niet meevallen.