zaterdag 2 oktober 2010

Count down to take off

Nog zes dagen en dan vertrekken we naar Chicago. United heeft al een mail verstuurd dat we ons moeten klaarmaken voor vertrek: “prepare for your upcoming United flight”. Fijn dat ze ons aan het vertrek herinneren! Vertrek 11.15 uur en aankomst 13.27 uur, niet overstappen :-\", naar immigrations en direct naar de stad.

Het hotel geeft wat strubbelingen, het is bomvol in Chicago, vrijdag en zaterdag het Country music festival, zondag de Chicago-marathon en maandag 11 oktober is het Columbus day, hoe hebben we het zo kunnen uitzoeken. We hebben in ieder geval genoeg aktiviteiten en daarbij ziet het weer er veelbelovend uit, zonnig 18 tot 21 graden. Hotel komt ook wel goed (hopen we).

Onze plannen voor de Segway tour zijn er nog steeds.

De afgelopen week is Segway behoorlijk in het nieuws geweest, de eigenaar Jimi Heselden is om het leven gekomen, hij is van een klif afgereden. Heel bizar, mogelijk was hij niet geheel geconcentreerd.

Het zijn eigenlijk maar rare dingen, het lijkt uit de verte op een grasmaaier.

Kwam dit modelletje tegen, lekker stabiel:

 

We willen eigenlijk naar het theater of musical, maar het aanbod houdt niet over, op dit moment is Billy Elliot de enige musical die speelt, op zich een leuk verhaal, we kijken wel als we er zijn.

We hebben ons aangemeld bij de Chicago greeter en inmiddels ook een heel aardige email ontvangen. We hebben onze voorkeur voor het gedeelte van Chicago dat we graag willen zien doorgegeven.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om mooie boottochten te maken, gaan we ook verder uitzoeken.

Bekijk de afbeelding op ware grootte

Bijna vergeten;), we gaan uiteraard shoppen, we zitten dan weliswaar op de Magnificent mile, maar gaan nog op zoek naar andere shopping malls, je moet tenslotte ruime keuze kunnen hebben nietwaar!

Nog een paar dagen werken en dan gaan Léonine en ik 8 dagen genieten van Chicago.

Alle foto’s van internet

10 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Wow he dat schiet ineens op.. nog maar een weekje eigenlijk. We zitten klaar voor de avonturen hoor Sonja!

Twinmom1995 zei

Chicago, weer eens wat anders. Leuk hoor.We gaan jullie volgen, succes met het aftellen.

Karen zei

Geweldige plannen, veel plezier!

Anita zei

Hoi Sonja,
Leuk hoor een paar dagen Chicago. Wij vonden het een hele relaxte stad. Wij zaten even buiten Chicago in het Hampton Inn hotel in Lombard, een fijn nieuw hotel met goed ontbijt. Voor het diner wil ik je Weber grill restaurant aanraden.Misschien is dit ook iets voor jullie. Alvast een goede reis en veel plezier
groetjes
Anita

Alex zei

En ineens is het dan bijna zo ver !Jullie hebben inderdaad lekker gepland daar, genoeg te doen. Nog ff doorbijten, de laatste loodjes en dan kun je op pad

Aggie zei

Ik ben lichtelijk jaloers, het is echt een geweldige stad!! Jullie zullen je zekers niet vervelen, geniet er maar lekker.
Een goede reis en ik lees met jullie mee!
groetjes van Aggie

Anoniem zei

Hoi Sonja,
bedankt voor je reactie op ons weblog, ja we vermaken ons weer best in Florida, het is nog goed warm, dus we doen niet echt veel, maar we hebben nog veel weken te gaan ! Jullie een hele goede reis en je zult je zeker goed vermaken in Chicago. Wij vonden het een leuke stad. groeten Ina en Arjan

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Hallo Sonja,

we gaan jullie blog volgen en zijn erg benieuwd naar de reis en belevenissen in Chicago. Leuk om te lezen dat jullie de Segway gaan uitproberen. Wij willen dit graag in juni in Florida proberen.
Alvast een goede reis en we lezen mee.

Saskia zei

Hoi Sonja,
nog heel veel plezier met alle voorbereidingen, ik verheug me nu al op je verslag. Weer eens iets anders dan Florida (hoewel ik daar geen genoeg van krijg hoor!!)

Michael K.J. van Dijk zei

Veilige reis en vooral, veel plezier gewenst.
Geniet ervan.
Michael.