donderdag 22 december 2011

Seaworld’s Christmas celebration

Het lijkt me het beste dat ik niet meer over het weer schrijf. Nog even dan voor de komende Floridagangers, o.a. @ Hannie: zondag en maandag wordt her en der een buitje verwacht, (kans 20 tot 30%) maar prima temperaturen, daarna wordt het droog met zo'n 23 graden, dus no worries, het ziet er uitstekend uit.

Na weer een heerlijke lummelochtend zijn we gisterenmiddag naar Seaworld vertrokken om de Christmas shows te zien.

Voordat we ons in het Kerstgewoel stortten hebben we eerst wat gegeten, jaarkaarthouders krijgen trouwens 10% korting op alle aankopen alsmede op food and beverages.

Het was bomvol in Seaworld en het leek of half Zuid Amerika was neergestreken in Seaworld.

De show 'O Wondrous Night' bereikte reeds een half uur voor aanvang 'full capacity' en de deuren werden gesloten. Mocht je van plan zijn daarnaar toe te gaan dan is het aan te raden om tijdig voor de deur te staan. We waren blij dat we de show al hadden bezocht.

De Sea of Trees was onze eerste bestemming, vanaf de brug kun je de drijvende kerstbomen bekijken in de meest spectaculaire patronen en kleuren.

See of trees 1

see of trees 2

Vervolgens door naar Winter Wonderland on Ice in het Bayside stadium. Dit begon met een medley van kerstliedjes een viertal dat a cappela zong, mooie stemmen maar zij kregen het stadium niet echt rustig.

Daarna begon de schaatsshow, Amerika is het land van de shows en ook hier werden we niet teleurgesteld, een mooie performance neergezet in een prachtig winterdecor.

Winter wonderland

winterwonderlnad on ice

Daarna naar mijn favoriet, Shamu stadium voor "Shamu Christmass Miracles". Het is heel bijzonder het stadium in het donker te zien, prachtige lichteffecten. Vooraf speelde een geweldige saxofonist die de sterren van de hemel blies, hij kreeg een donderend applaus.

2011 -2012 winter in Florida 079

De Orka show is fenomenaal, wat een actie, beweging, opzwepende muziek, trainers/sters die dolblij waren als de sprongen van orka's verliepen zoals zij dat wilden, een spektakel van de eerste orde. We zagen ook dat sommige trainsters de orka's echt aanhaalden, fijn om te zien. Er was zoveel te zien dat we het fotograferen maar hebben gelaten voor wat het was en hebben genoten van deze bijzondere show.

    Shamu x-mas miracles 

Sinds we in Florida zijn we nog niet naar de malls geweest, wellicht dat daar vandaag verandering in gaat komen ;-)

9 opmerkingen:

Michael K.J. van Dijk zei

Goed om te weten die temperaturen. we komen eraan :)
Seaworld is inderdaad mooi, maar met de kerstsferen, toch net iets mooier dan normaal.
Shop ze.

Groet Michael.

Teleton zei

Twee keer geweest. De tickets heb je er al bijna uit.....En wat een mooi weer hebben jullie er bij. Logisch dat je bijna geen tijd hebt om te bloggen.....

Saskia zei

Gelukkig voor ons heb je de tijd vrijgemaakt om een bericht te schrijven. Het enthousiasme straalt er vanaf en wat een mooie foto's . Heerlijk weer en dan ook nog shoppen, pppffff dan is het maar behelpen hier :)

Have Fun!!
Saskia

Hannie zei

Gelukkig is de weersverwachting beter geworden.
Wat mooi die kerstbomen in dat meer, ziet er geweldig uit.
Have fun!

Agnes zei

Ooooh ik zou zo naar jullie toe willen komen, wat een sfeertje hè. Die drijvende kerstbomen...... Lijk me geweldig.
En wat de mall betreft. Die staat er morgen ook nog..... Komt goed..... Veel plezier nog...

Anoniem zei

Wat ziet er dat schitterend zeg!!! Genieteuhhhhhh!!!!
groetjes
Emily

ina snoeij zei

Hey Sonja, dat is lekker relaxed bloggen, zo af en toe een berichtje....oooh geniet van de temperatuur, want hier (vrijdagochtend 10.00 uur) regent het en er staat een koude wind. Ik blijf voorlopig binnen, verwarming op 23 graden!

Anoniem zei

Wat een prachtig gezicht die mooie kleuren op het water. Wat zal dat een heerlijk sfeertje zijn.
En mall of geen mall, genieten doen jullie toch wel.

Robert-Jan en Yvonne zei

Wat moet jein Malls doen ;-) ?! Ziet er prachtig uit daar, en wat zijn de temperaturen goed !! Lekker hoor !