woensdag 28 december 2011

Wie niet horen wil…

Wat waren we eigenwijs, aangestoken door alle commercials met al die prachtige aanbiedingen, konden we de verleiding niet weerstaan en vertrokken vol goede moed naar de Premium outlets. We hebben het geweten, wat een giga drukte op de weg, na anderhalf uur waren we zelfs nog steeds niet in de buurt van de outlet. Ten einde raad verlieten we de weg, maar onze TomTom wilde daar niet van weten en bedacht ter plekke een alternatieve route. Die volgden we braaf en binnen no time waren we in de buurt. Toen de volgende uitdaging, parkeren. Nergens een plekje en we waren niet de enigen die op zoek waren, wat een chaos. Aan de overkant van het reguliere parkeerterrein was een addtioneel parkeerterrein ingericht en daar vonden we een plekje. Maar wat een drukte, voetje voor voetje schuifelden we door de outlet. Dit is geen vakantie.

drukte

Bij Tommy stonden er enorme rijen voor de kassa.

Tommy's

We hielden het snel voor gezien en verlieten de outlet. We zijn onderweg naar onze auto talloze keren aangesproken door wanhopige shoppers: "where is your car parked, can we follow you for your parking place?"

Al enige tijd knaagt het, gaan we in Amerika een 'tablet' kopen of doen we het niet. Op internet zagen we prima aanbiedingen voorbij komen en uiteindelijk zijn we her en der eens gaan kijken. De voorkeur ging absoluut uit naar een Android en dan nog een waarop je direct je foto's kunt uploaden. Het is gelukt, we zijn de gelukkige bezitter van een 'Tablet'. Deze kan nog foto’s maken ook! Dit is een foto van de doos, aan het eind van dit blog begrijp je wel waarom.

Tablet

Vanmorgen zijn we voor wat de sales in de rebound gegaan en hebben geshopt in de Florida Mall, we waren vroeg en het was relatief rustig. Bij Macy's en Dillards, toch wel onze favoriete shops, zijn we zeer bescheiden maar aardig geslaagd. We hebben nog wel even om te shoppen en we willen niet meteen compleet losgaan.

Vanmiddag zijn de hemelsluizen opengegaan en enorme hoosbuien trekken over Kissimmee. De buien zijn zo hevig dat de televisie (schotel) geen signaal meer kan opvangen.

Hoosbuien

Het is een prima middag voor het installeren van en het leren omgaan met... de Tablet. Inmiddels ben ik er nu enige tijd mee bezig en een aantal dingen (o.a. live writer) krijg ik niet voor elkaar, grr.

De aanhouder wint zullen we maar zeggen, maar voorlopig ligt hij nu even in een hoek. :-(

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Manometer wat een moed én wijsheid overigens. Hier stunten de supers met overgebleven Kerst-produkten, zag ik. Géén rijen ;-)! En hoe lang heeft de Tablet in die hoek gelegen?! Liefs, Léo

Anoniem zei

Wat een lef dat jullie je in die drukke winkelmenigte hebben gemengd. Dat was waarschijnlijk eens en nooit meer.
En hoe is het inmiddels met de Tablet? Zit zijn straf er op en mag hij al uit de hoek?

2theusa/Christa zei

Wat afschuwelijk als het zo druk is. Dat is weer een ervaring rijker die je nooit over wilt doen. Was de korting dan zo hoog dat het voor velen de moeite was dit te ondergaan?
Succes met het tablet, even volhouden en dan ben je er dol op.
Groet Christa

Saskia zei

Zo druk dat mensen je aanspreken en vragen naar je parkeerplaats!! Het moet niet gekker worden, ppff dat is ook niets voor mij.
Tel even tot 10 (mag ook langer :)) en neem het tablet weer uit de hoek, is wel een beetje zielig anders......
HAVE FUN!!
Saskia

Hannie zei

Ik geloof dat wij maar tot volgende week wachten met de outlets.
En volgens mij heeft het bij jullie veel harder geregend dan bij ons. Hier was het maar een buitje.
have fun!

Twinmom1995 zei

Het komt vast goed net jullie tablet.
Het kost even wat tijd maar dan heb jook wat :-)

Marja en Tony zei

Wat een chaos zeg, ik kan me voorstellen dat je daar snel weer weg wil!
Enne, je tablet, dat komt vast helemaal goed hoor!

Robert-Jan en Yvonne zei

Haha, altijd even wennen, een nieuwe gadget. En voor sommige dingen is een tablet niet ideaal, weblogs met foto's volgens mij ;-) ! Ben benieuwd of jullie dat voor elkaar krijgen !

En die drukte bij de Outlets, niet normaal !! Dus Amerika begint de crisis alweer aardig te boven te komen volgens mij. Dat zien we ook aan de dollar helaas ...