dinsdag 13 december 2011

Winter in Florida

Zo langzamerhand gaat het richting de feestdagen, overal staan de kerstbomen te pronken en schittert de kerstverlichting. Maar niet bij ons, wij gaan vrijdag voor 7 weken naar onze favoriete vakantiebestemming.

Wij gaan genieten van de kerstboom en versieringen die al staan te stralen in de villa van Ina en Arjan. Als alles naar wens verloopt dan komen we daar vrijdagavond aan en blijven dan 5 weken. Na de 5 weken komen Ina en Arjan terug en wij verkassen dan naar Cane Island, we hebben er zoveel over gehoord en gelezen, we zijn heel benieuwd

We zijn gewend alles zelf te regelen en te boeken, maar nu hebben we voor de eerste keer de tickets, autohuur en 2 weken Cane Island via Usafunvacations geboekt. Wat is dat relaxed zeg, je hoeft niets te doen, wij vragen en zij doen voorstellen, alles wordt op een heel prettige wijze geregeld. We kregen goede tips over uiteenopende zaken. Een paar weken geleden viel er een ‘pretpakket’ in de brievenbus.

DSCF1193_thumb6

Vouchers, kortingsbonnen, informatie over de parken enz. wat een uitstekende service.

De plannen voor de komende weken liggen nog niet echt vast, maar natuurlijk diverse bezoekjes aan het geweldige Seaworld, er zijn al zulke  mooie foto’s van Seaworld in kerstsfeer voorbij gekomen, dat willen we ook graag zien. Na nieuwjaar gaan we los in de sales, oh wat verheugen we ons daarop ;).

Léonine komt over en evenals vorig jaar vieren we haar verjaardag in de zon. Haar zus en haar gezin vieren ook kerst in Florida, zij verblijven in de villa in Bradenton waar wij in het voorjaar waren.

Jenn verblijft ook in Kissimmee en we gaan elkaar ontmoeten.

Veel forummers gaan die kant op o.a. Hannie, JeroenB, Marijke, Corrus, Minneke, wie weet komen we elkaar ergens tegen.

Vrijdag vliegen we via Chicago naar MCO, we lezen dat er vrijdag een storm wordt verwacht. Vorig jaar zijn we gestrand in DC en moesten we in een hotel overnachten, je krijgt dan echter niet je koffers en dat was geen lolletje. Maar nu zijn we op alles voorbereid, verschoninkjes en toiletartikelen gaan mee in de handbagage, geen ‘ontberingen’ meer voor ons.

Ijs en weder dienende komt het volgende blog uit Kissimmee!

20 opmerkingen:

Unknown zei

Nou dat ziet er allemaal goed uit,de kerstboom die klaar staat en dit jaar geen sneeuwin Washington,we wensen jullie een heel goede Reis en maak ons blij met de verhalen de komende 7 weken.

Gerrit & Joke

Anita zei

Oh wat een heerlijk vooruitzicht. Leuk dat we weer een blog kunnen volgen. Het lijkt me zo'n leuke tijd om in Florida te zijn. Alvast een heel voorspoedige reis gewenst en heel veel plezier.
Groetjes
Anita

Ben zei

Waar halen ze in deze recessie het geld vandaan, 5 weken, niet normaal meer. Veel plezier. Oh ja, Lieke en ik gaan eind januari ...... eh ....5 weken.

cloggie68 zei

Z.E.V.E.N weken? Daar kan geen Teleton overheen ;) maar dat betekent ook lekker veel blogjes! Have fun!

Jenn zei

Alvast een heel goede reis gewenst! Hopelijk hebben jullie een voorspoedige vlucht en stranden jullie niet weer ergens halverwege.
Heel veel plezier en we zien elkaar in the Sunshine State! :)

Teleton zei

Hoppa, daar gaan ze! Een hele fijne reis en een heerlijk verblijf gewenst in jullie verschillende onderkomens!

2theusa/Christa zei

Heerlijk voor jullie, hoor en vrijdag is het al zover, dan gaan jullie een heerlijk periode in Florida tegemoet. Alvast een heel goede reis toegewenst.

groet Christa

marijke8 zei

Misschien komen we elkaar nog tegen. Wij vliegen25 december en gaan gelijk de volgende dag shoppen. Mezelf een kado doen want ik ben 26 december jarig

Michael K.J. van Dijk zei

Fijne feestagen ;)

Twinmom1995 zei

Gezellig hoor om jullie te gaan volgen.
Cane Island gaat vast bevallen, is niet te vergelijken met een villa ivm het privé zwembad.
Maar de condo's zijn ruim en is verder niets mis mee.
Nogmaals heel veel plezier de komende weken.

Robert-Jan en Yvonne zei

Wat een lekker vooruitzicht zeg, 7 weken !! Wow ;-) !! Enne, zet je ons nou niet in het rijtje van medeforummers die in Orlando zitten, beetje jammer ;-) !! Haha !! Wie weet komen wij elkaar ook nog ergens tegen begin januari !

Ga jullie weer lekker volgen, ben uiteraard weer erg benieuwd ! Goeie vlucht voor vrijdag, maar we zien vast nog wel wat updates op Twitter en Facebook voordat jullie wegvliegen !

Pieter en Petra zei

Heerlijk om een blog te gaan volgen die 7 weken gaat duren, heerlijk om te lezen @ morning coffee ;-)

Wij hebben in juni een ' tour' gehad door de villa van Ine & Arjan en het is echt een paleis en jullie zullen daar 5 heerlijke weken gaan doorbrengen. En ook Cane Island is echt een prima plek om te verblijven.

Was wel grappig om te ontdekken dat wij via facebook gezamenlijke kennissen blijken te hebben ;-)

Wij wensen jullie een fijn verblijf toe in The Sunshine State,
Groetjes,
Pieter & Petra " PenPe"

Anoniem zei

Wat een heerlijkheid. Zo'n lange tijd overwinteren in Florida. En ook leuk voor ons hier in Nederland. Zeven weken lang heerlijke berichten uit Florida. Hopelijk hebben jullie vrijdag geen last van de storm. Alvast een hele fijne vlucht.

Saskia zei

ZEVEN weken? Jeetje wat een heerlijk vooruitzicht. Wij gaan lekker mer jullie meegenieten iedere morgen. Alvast een hele fijne vlucht en een goede reis.
Gr. Saskia

Hannie zei

Ook wij vliegen net als Marijke op 25 dec. naar Orlando.
Ben echt benieuwd of we elkaar tegen komen,en of we jullie dan herkennen natuurlijk. Of jullie ons.
Have fun!!!

Aggie zei

Wat een heerlijk vooruitzicht!!!! Ook heerlijk voor ons, hebben we de komende weken weer nieuw leesvoer voor bij het ontbijtje. 7 weken, toe maar, dat is nog eens vakantie!

Ga vooral veel genieten en alvast een goede reis erheen!

Groetjes van Aggie

pumi1000 zei

Zo he 7 weekjes nog wel!!! Dat is nog eens een mooi vooruitzicht. Fijne feestdagen daar in Florida alvast.

Patrice aka Tinnetam zei

Nog even op de valreep vanuit Zeeland een krabbel. Wij wensen jullie een te gekke tijd in Florida. Natuurlijk gaan we via je blog weer volop meegenieten van al het moois dat voorbij gaat komen. En wie weet zien we ook nog wel foto's van de grote muis voorbij komen (?).

Een goede reis zonder oponthoud gewenst, hele fijne feestdagen en lots of fun in the sun !

Greetz,
Patrice

Susanne Godin zei

Lekker de feestdagen doorbrengen in Florida! En geen zorgen meer over wat er op je werk gebeurt in de tussentijd... Heerlijk!
Heel veel plezier gewenst, ik blijf je volgen!

Rick, Sunshine State zei

7 weken genieten ohw heerlijk!!