dinsdag 24 januari 2012

Een rommeldagje

Even iets goedmaken, helemaal vergeten om de oplossing van deze foto te geven, het zijn inderdaad de flippers van een zeeleeuw. We vonden het zo’n leuk gezicht.

flippers van zeeleeuw

Vandaag was een echte ‘rommeldag’, rustig opgestaan, uitgebreid ontbeten en eindeloos koffie gedronken. Daarna zijn we als eerste naar Hotelbeds gereden, er zijn een aantal zaken kapot, ook ontbreekt er wat serviesgoed en doet de vaatwasser het niet goed. Met de $ 500,— blokkade willen we wel graag dat ze hier een notitie van maken. Het was geen enkel probleem, de mensen daar zijn erg vriendelijk.

Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar een extra koffer. Vorig jaar waren we voor de eerste (en meteen de laatste keer dachten we) op de Fleamarket geweest, maar we kregen het advies om daar toch eens naar koffers te gaan kijken.

foto van internet

Omdat we weinig zin hebben om die kostuumreistas weer mee terug te nemen, bedachten een plan. Vol goede moed vertrokken we naar de Fleamarket, nou het was geheel uitgestorven, geen enkele bezoeker. We zagen een mooie koffer die we wel wilden hebben en vervolgens zijn de onderhandelingen begonnen. Het resultaat: we hebben de tas ‘ingeruild met bijbetaling’ voor een mooie koffer. 

nieuwe koffer

We zijn er happy mee. Of Léonine zo blij is vragen we ons af, ze komt ons ophalen. Ze heeft bepaald geen kleine bak maar met 3 personen en 4 koffers wordt toch een uitdaging.

De rest van de middag hebben we luierend bij de pool doorgebracht, we zaten er met zijn achten, dus heerlijk relaxed, keuze uit stoelen, ligbedden en parasols.

We hebben heerlijk gegeten en tot nu toe is het muisstil boven, we vragen ons af waar ze zijn.

10 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Lekker hoor luierend aan de pool, wellicht zijn de boven buren ... weg... Zo mooi zijn.

Nog heel veel plezier !!

Anoniem zei

Zo zo, van alle markten thuis dit commerciële volop van de vakantie genietende echtpaar! Ik kom wel met de 'strechted' :-) )! XL

Hannie zei

Whah, je eigen tas inruilen voor een nieuwe koffer. Lijkt me een goede deal.

Teleton zei

Volgens mij laat je het achterste van de tong niet zien en heb je die buren ook gewoon ingeruild.....

Anoniem zei

Tja Ton, it takes one to know one ennuh jouw gedachte flitste ook door mijn hoofd ;-))! Léonine

Anoniem zei

Mooi onderhandeld hoor. Tas weg, koffer erbij. Dus kan er weer worden ingekocht, want de koffer moet wel gevuld worden natuurlijk.

Susanne Godin zei

Klinkt goed allemaal, vooral dat luieren bij de pool..

Veel plezier nog in jullie laatste weken daar! En ik zou zeggen: vullen maar die koffer!

2theusa/Christa zei

Ha, de oplossing van de foto, mijn zoon had het dus goed gezien. Ik duim voor jullie dat de bovenburen vertrokken zijn...

Twinmom1995 zei

Lekker hoor zo'n rommeldagje, met name natuurlijk het relaxen bij het zwembad.

Frans45 zei

Is een goede deal een tas met een kleine bijbetaling voor een koffer.
Geniet de laatste anderhalve week nog.
Wij hopen dat je weinig last van je buren zal hebben.