maandag 2 januari 2012

Oudejaarsavond en een onverwachte striptease

We kunnen er niet langer omheen, het z.g. lummelproces, wordt noodgedwongen mede opgelegd door een blessure die Ray in de sportschool heeft opgelopen. Enthousiast kwam hij vorige week terug van een paar uur sporten: "ze hebben hier zo'n geweldig apparaat, dat kennen ze in Nederland niet".  Dat enthousiaste was er snel af toen in de loop van dag z'n knie pijnlijk dik werd en hij moeite kreeg met het lopen.  De pijn was heftig en het was heel vervelend voor hubby om niet goed uit de voeten te kunnen. Inmiddels zijn we een paar (rust) dagen verder en heeft Walgreens zijn omzet zien stijgen door het aantal gekochte bandages en pillen. We kregen op een bepaald moment toch het stille vermoeden dat de situatie enigszins werd uitgebuit, de huishoudelijke bijdrages waren tot nul gereduceerd. Uiteindelijk hebben we een ultimatum gesteld, "als het morgen niet een stuk beter gaat dan ga je naar de dokter". Hij knapt totaal onverwacht zienderogen op dus ik vermoed dat de walk-in clinic links blijft liggen.

Even terug naar oudejaarsavond, we hebben een heerlijk buffet klaargemaakt. Dat was een makkie als je ziet hoe goed de villa is uitgerust. We hebben genoten van een erg gezellige avond met de nodige humor, Brits en Nederlands.

Buffet

Om 21.50 uur hoorden we wat geluid buiten, het bleek om vuurwerk te gaan. Zo heftig, een klapperjes pistool was er niets bij  :))

We hebben uiteraard op CNN naar 'de bal' op Times Square gekeken. Tot onze (en de rest van Amerika) stomme verbazing begon de co-presentatrice Kathy Griffin een striptease waarmee ze Anderson Cooper duidelijk in verlegenheid bracht. We hadden niet de tegenwoordigheid van geest om een foto te  maken, je moet het doen met het linkje van het artikel uit onze eigen Telegraaf. 

Anderson en Kathy nog in de kleren

foto’s genomen van de TV

                                 Times Square NY

     NY in Moskou   

Om middernacht met heerlijke pink champagne elkaar het allerbeste voor 2012 toegewenst. Buiten ‘barstte’ opnieuw een heel bescheiden vuurwerk los, zo relaxed, geen enkel vergelijk met de 'oorlogsknallen' die Den Haag altijd teisteren.

Uiteraard mogen jullie van ons een typische Haagsche nieuwjaarswens 'verwachtuh'.

Bij deze:

Haagse Posthoorn

Vanaf dinsdag gaan de temperaturen een ‘klein’ dipje maken, zelfs nachtvorst, maar voor ons is dit het z.g. 'dipje' dat we zo nodig hebben, we gaan eindelijk naar de sales en… shoppen. 

7 opmerkingen:

Teleton zei

Tjee.. die Ray! En moet hij zich al die dreigementen van het boventallig vrouwvolk allemaal maar laten welgevallen? Jullie nemen toch geen loopje met hem, toch?

Gelukkig lijkt het leed van deze blessure geleden. Nu maar oppassen dat niemand de pols verstuikt met de creditcard........

Wij wachten de berichten weer af!

Saskia zei

ooohhh die arme Ray en hij had nog wel zo'n goed excuus...Wel lief zijn hoor dames hahaha.

Jullie hebben er in ieder geval ook een fijn feest van gemaakt en samen genoten.

Have Fun!! en op naar het shoppen,
Saskia

Hannie zei

Gelukkig is het leed weer geleden bij Ray, dan kan het shoppen beginnen.
Wij waren vandaag bij de Premium op Vineland, was nog erg druk. Dus vroeg beginnen!

Rick, Sunshine State zei

Ow vervelend zo.n pijn in de knie, hopelijk gaat het steeds beter, maar jullie genieten in ieder geval gewoon door in Florida.. Op dit moment slaat de regen behoorlijk tegen ons raam grrr .

Geniet van jullie vakantie, wij lezen vol heimwee mee!!

Rick en Mandy

Anoniem zei

Tja mannen en een blessure, dat wil nog wel eens uitgebuit worden. Toch maar even uitkijken dat jullie hem tijdens het shoppen niet te veel belasten. Draag deze keer maar gewoon je eigen aankopen. ;-)

Marja en Tony zei

Ik denk juist dat Ray onder het vrouwelijke shop geweld uit wilde komen, hij zag natuurlijk die enorme hoeveelheid tassen voor zich die hij als "sterke" man dan moest gaan dragen..., maar ja, nu moet hij er nog aan geloven!
Veel shop plezier!

Twinmom1995 zei

Hey, de posthoorn, grappig dat is jeugdsentiment.