vrijdag 13 januari 2012

Life is good!

Wat een leuke reacties op onze vorige post, we hebben er echt om moeten lachen. Ja, krijg je een geweldige upgrade van de auto is het weer niet goed!

Gisteren zijn we eerst samen naar de luchthaven gereden om de auto om te ruilen. Het is wel een aparte ervaring, we rijden nu al voor de 2e keer naar de airport en we hoeven nog steeds niet weg! Jonathan had het goed met ons voor want er stond een nagel nieuwe zilverkleurige Dodge Charger voor ons klaar, wow wat een auto, hier

worden we blij van.  Dodge charger

auto 3

De bolide rijdt fantastisch, ruikt nieuw, een genot om over de wegen te zoeven. Aan de sleutels hangt een tag met de tekst: bij verlies wordt $ 225,- per sleutel in rekening gebracht. 

Vervolgens zijn we met zijn drieën richting Florida Mall, wellicht was er nog iets waar we absoluut niet buiten konden. Jawel hoor, bij Macy's hadden Tommy en Ralph weer goede aanbiedingen. Bij mcy's of Dillards heb je, in tegenstelling tot de outlets, altijd de laatste mode en de prijzen doen eigenlijk niet onder voor de outlets. De middag hebben we afgesloten met een luxe pedi- en manicure bij Camilla's Spa. Wat is dat toch een genot en de handen en voeten knappen er ook zo van op. We hadden weer geparkeerd bij het Florida hotel, we moesten dus de lobby door op die leuke gekleurde teenslippertjes.

Ray heeft zich goed vermaakt in zijn eentje in de mall, want hij kwam beladen met tasjes terug. Hoezo houden mannen niet van shoppen.

Gisteravond zijn we gezellig uit eten geweest bij de Red Lobster, altijd lekker. Afscheidsetentje

Overigens heeft het woensdag behoorlijk geregend, maar de natuur heeft het echt nodig en het was niet koud, zo'n echte Floridiaanse 'plakkerige' dag.

Vandaag was het weer stralend en warm, het was een echte rommeldag. Leonine heeft haar koffer gepakt, nou ja gepakt, het was een sport om iedere centimeter te benutten. De weegschaal gaf meer aan dan de toegestane 23 kg. Ze zou het erop wagen. Zuchtend en steunend heeft ze zich in lange broek gehesen, het was echt warm. Vanmiddag zijn we dus voor de derde keer richting Orlando airport gereden maar nu om haar weg te brengen. Zij vertrekt met Aer Lingus weer naar Nederland. We hebben zoals altijd erg veel plezier gehad.

Wij hebben nog ruim drie weken, er komt nu een koufront aan, de temperaturen gaan weer zakken maar het blijft heerlijk zonnig. We hebben nog niet alles gezien in Seaworld en ook Bush Gardens staat nog op het programma. Genoeg te doen de komende tijd.

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een fijn gevoel moet dat toch zijn dat je richting vliegveld gaat met de wetenschap dat je nog (lang) niet weg hoeft. Helaas was dat voor Leonine wel het geval. Maar fijn dat jullie het zo ontzettend geezellig gehad hebben.
En nu weer lekker verder genieten met z'n tweeën!

Rick, Sunshine State zei

Heerlijk heyt vooruitzicht van nog drie weken... dan maar iets frisser, maar ik zou zo ruilen...

Gave kar trouwens!!

Anita zei

Oh lekker, shoppen in de Florida maal en dan naar Camilla day spa. Kan niet wachten om weer te gaan.
Mooie auto hebben jullie nu meegekregen.
Veel plezier nog samen.

Robert-Jan en Yvonne zei

Ik moet toegeven, een veel stoerdere auto nu hoor ! Echt een mooie bak ;-) !

Lekker dagje ook weer, lekker relaxen, lekker shoppen en Life is Good. Klinkt mij allemaal erg bekend in de oren ! Have fun !

Ben zei

Ook ik ben gek op shoppen, hoor !

Teleton zei

He bah, shoppen met een Charger..! 't Zal wel even stil zijn met z'n tweetjes. Maar er komen weer nieuwe vrolijke vakantievriendjes aan, toch? En wat malen jullie om zo'n koufrontje....!

Saskia zei

Nou, mooie auto hoor!! Lekker nog 3weken vakantie, ik zou best met jullie willen ruilen mocht het te eenzaam worden zo met z'n tweetjes :)
Have Fun!!
Saskia

Marja en Tony zei

Wat een leuke tijd hebben jullie gehad met z'n drietjes, maar toch ook wel weer lekker dat jullie nog 3 weken samen hebben.
Geniet er maar flink van!

Anoniem zei

Nou, die Red Lobster verdient goed aan jullie:-). En nog 3 heerlijke weken! Geniet er fijn van! Liefs Juul

Pieter en Petra zei

Camilla Day Spa in Florida Mall is ook vaste prik bij Petra. Zelf heb ik daar vorig jaar eens een ontspanningsmassage laten doen, echt een aanrader voor de heren ;-)

Wat de auto betreft, hij is inderdaad erg mooi, maar ik ben toch meer voor de 'grote bakken' ;-)

Groetjes vanuit een 'chilly' 070,
Pieter