dinsdag 17 mei 2011

Sarasota

 

We zijn blij dat we internetverbinding hebben, het is toch wel afzien als je dat moet ontberen. Alhoewel het ook een andere kant heeft. Onze voorlaatste update hebben we geplaatst bij Mac Donald en daar onze eerste Mac Flurry gegeten. De jongen vroeg ons welke smaak we wilden: ‘oreoememsorreesins’, we hadden geen idee waar hij het over had. Hij heeft het een aantal malen moeten herhalen totdat we begrepen dat we konden kiezen uit: Oreo, M&M’s or raisins. Lekker hoor zo’n caloriebom.

We blijven nu ook op de hoogte van het breaking news in Nederland: de drie J’s gaan niet naar het songfestival.

In Amerika blijft het news maar doorkomen: Donald Trump stelt zich toch niet verkiesbaar voor het presidentschap (opluchting). De IMF baas Strauss Kahn heeft kennelijk zijn driften niet kunnen beheersen en wilde zich uitleven op een kamermeisje.

Gisteren was de lancering van de Endavour, we hebben natuurlijk gekeken en hebben ook buiten de (hier onbewolkte) hemel afgespeurd, helaas niets gezien.

De villa heeft telefoon, we worden regelmatig gebeld met ondefinieerbare aanbiedingen. Het meest vreemde telefoontje was de vraag of we een donkey konden stallen voor 100 dollar?? Het wordt tijd dat ze een ‘belmeniet’ systeem invoeren,

Onze huurauto heeft een snelheidsmeter in kilometers, we zijn dus vaak aan het rekenen, hoe hard rijden we nu, xx x 1.6, vreemd hoor. De autoradio heeft een display met Duitse tekst, we kijken er zo min mogelijk naar. Nee, zowel de snelheidsmeter als de radio zijn niet om te zetten.

Op de TV hebben we gekeken naar The Voice, de twee allerlaatste afleveringen van Desperate housewives en Dancing with the stars.

Het weer is geweldig, we hebben koufront met heerlijke temperaturen, 26 graden en een lage humidity.

2011 voorjaar 209

We hebben het Ringling museum in Sarasota bezocht, dit is een echte aanrader. Een prachtig in Venetiaanse stijl opgetrokken estate met prachtige schilderijen en andere kunstwerken.

2011 voorjaar 212

Een fantastische rozentuin.

Leonine 400

Je kunt hier een paar uur goed vertoeven.

Vervolgens door naar Lido beach, Armands circle, waar we heerlijk hebben gelunched. De shops zijn heel exclusief, je hebt er een platinum credit card nodig.

Via de Mall en de Walmart zijn we teruggereden naar de villa waar Léonine heerlijk, gezond heeft gekookt en we daarna lui naar de TV hebben gekeken.

9 opmerkingen:

Ina en Arjan zei

Dit was weer een prima dagje... Tip: even via www.donotcall.gov het telefoonnummer laten registreren en je hebt (bijna) geen last meer van al die vervelende telefoontjes.
Geniet van de "koude" dagen, hier komt het kwik vandaag niet boven de 18 graden !Bij de pier van Englewood kun je 's avonds vaak dolfijnen spotten, echt de moeite waard. Veel plezier nog. groeten Ina en Arjan

Fam Verkoelen-Roeland zei

Verslaafde mensen - lol
Sarasota staat ook (weer) op ons lijstje in juli. Jullie vermaken zich opperbest!
Groetjes vanuit het wisselvallige Belgie,


Hilde en co

Anita zei

Zo'n McFlurry op z'n tijd is best lekker, haha. Wat een leuke relaxte dag was dit.
Hebben jullie de ezel al laten bezorgen?
Groetjes

Martin, Richard, Linda en Lisa zei

Heerlijk dat jullie zo genieten en leuk toch om je update van het blog bij Mac Donald te mogen doen, kun je met de blog als excuus een heerlijk ijsje scoren ;)).
Prachtig mooie foto's hebben jullie gemaakt.

Veel plezier verder en geniet van heerlijke weer.

Robert-Jan en Yvonne zei

Lekker genieten zeg ! Enne, een koufront met 26 graden .... ? JALOERS !

Ik vind de McFlurry in Nederland heerlijk, maar in de US ben ik niet zo'n fan ... Probeer die Dairy Queen nou maar eens !

En als rekenaar in hart en nieren moet ik het toch even checken, maar de snelheid in km x 1,6 brengt je echt niet op miles hoor, je moet toch echt delen door 1,6 .... Oftewel vermenigvuldigen met ongeveer 0,6 ;-) !

Maar maak je niet druk, is puur de jaloezie van mij, dat jullie weer lekker daar zitten !! Have fun !

Natasja Valentijn zei

Leuk om je verslag te lezen. Jullie genieten volop! Veel plezier hoor!

Rick, Sunshine State zei

Jullie genieten met mc flurry en al.
Lijkt mij ook erg mooi om door de rozentuin heen te lopen...
Mazelaars ;-))

Patrice zei

Doe ons ook zo'n koude front :-)

Wat zijn jullie heerlijk aan het relaxen ! Een goed temperatuurtje, mooie dingen zien, een Mc. Flurry, onbeperkt internet, heerlijk bankhangen voor de tv, kortom wie maakt jullie wat.

Ga zo door met genieten dames. Dan genieten wij lekker met jullie mee.

Twinmom1995 zei

Eindelijk weer eens tijd om jullie blog te lezen.
Het zijn in ieder geval allemaal leuke dagen met een lekker temperatuurtje. Hier is het maar fris.
Blijf in ieder geval genieten.