vrijdag 20 mei 2011

Siesta Key en meer…

Allereerst een reactie op de reactie van Mattrob vanwege een verkeerde weergave van de omrekening kilometers --> miles: nu begrijpen we waarom iedereen naar ons toeterde en ons boos inhaalde ;-) .

@Jessica: hotel Casablanca is niet zo geweldig, de ligging is goed, op het strand, afstand met de auto naar South beach is 10 minuten. De kamers hebben 2 2=persoonsbedden, een kitchenette en een soort eethoek, dus ruimte genoeg, maar het hotel is wat verwaarloosd. Uitsluitend valetparking a $ 17,— per dag.

Het is nog steeds fantastisch weer, het wordt wel warmer maar de humidty blijft laag zodat het heel aangenaam is.

Bradenton beach 2

Vandaag hebben we na ons ochtendritueel en de poolsessie een rit gemaakt via Bradenton beach, Holmes Beach naar Siesta Key. Wat een fantastische parelwitte stranden en heel rustig.

Bradenton beach

We passeerden geweldige mansions, in dit prachtige stukje Florida wonen kennelijk de zeer gefortuneerden.

Beachhouse

Sarasota en omgeving is de moeite van een bezoek waard. Op de boulevard staat dit metershoge unconditional surrender kiss statue, een matroos die een verpleegkundige kust, symbool voor het einde van de 2e wereld oorlog. Het beeld en de symboliek zijn nogal omstreden. Toch leuk om te zien.

foto van internet

Inmiddels was het ver na lunchtijd en zijn we neergestreken bij een gezellig tentje in Siesta Key waar we heerlijk buiten hebben gegeten.

Restarant Siesra Key

Morgen is ons laatste dag, we hebben grote beachplannen, het bruin moet nog een forse boost krijgen.

 

Morgen laten we ons na het strand nog heerlijk verwennen bij de mani- en pedicure zodat de nagels er in ieder geval goed uitzien. In de avond volgt het pakken van de koffers.  Het was een fantastische vakantie met veel aktie in Washington en Miami en nu het heerlijke relaxen aan die geweldige Gulfcoast.

Zaterdag vliegen we vanaf Tampa weer terug naar Nederland en zondag staan we weer op Schiphol.

Omdat we moeten pakken en nog willen genieten van een uitgebreide maaltijd met een fijn glas wijn komt het volgende verslag uit Nederland. We hebben gezien dat het zondagochtend 14 graden is. Dat wordt wennen.

15 opmerkingen:

Robert-Jan en Yvonne zei

Morgen nog even lekker laten verwennen; lijkt mij een goed idee. En het blog pas vanuit Nederland ... Nou voorruit, omdat jullie zo willen genieten ;-) ! Misschien Twitter Updateje onderweg, als er gratis internet is !!???

Succes met 'pakken' en bakken en een hele goede terugreis gewenst !! En maak je niet te druk, zondag is misschien ietsje minder, maar de dagen erna gaan toch echt richting Floridiaanse temperaturen ;-) !

En die kilometers, als jullie de dollarkoers ook nog extra richting jezelf omrekenen, dan komt het allemaal goed (tot de credit card afrekening thuis ....)

Natasja Valentijn zei

Wat gaat de tijd snel zeg! Nog even genieten van de Floeida Sunshine en alles wat daar bij hoort! Geniet er nog van!

Marja en Tony zei

Wat een leuke afwisselende vakantie hebben jullie gehad, ik kan me hier helemaal in vinden.
Geniet nog even lekker van jullie laatste dagje en hou het maar op bruin in plaats van rood, zit zo ongemakkelijk in het vliegtuig...

Rick, Sunshine State zei

Dat is omgevlogen zeg, maar eerst nog een HELE dag genieten ... Wel alvast een goede terugreis voor jullie!!

Saskia zei

Geniet nog van alle luxe en de prachtige omgeving. Alvast een fijne terugreis maar denk daar nog maar even niet aan!!
Have Fun,
Saskia

Fam Verkoelen-Roeland zei

Prachtige trip, tof om mee te (mogen) meelezen !
Groetjes,

Hilde en co

2theusa/Christa zei

Geniet van jullie laatste dagje! En alvast een goede reis naar huis.
Bedankt voor het meelezen met jullie vakantie, voor ons een leuke start van de dag. En om vast in de stemming komen, wij gaan over 8 dagen !!
Groeten Christa

Anita zei

Time flies when you're having fun!
Geniet lekker van het laatste relaxdagje en alvast een voorspoedige terugreis.
Bedankt voor je gezellige verslag.

Ina en Arjan zei

Dames, goede terugreis, geniet nog even van Florida ! Ina en Arjan

Patrick zei

Net jullie hele verslag gelezen, en ik heb er van genoten. Hele goede terugreis alvast en geniet van de laatste momenten in de States!

Aggie zei

Zit het er alweer bijna op voor jullie, wat is dat weer omgevlogen zeg! Maar niet getreurd, er zullen toch nog wel nieuwe reisjes inzitten? Maar eerst nog een heerlijk lange dag genieten van alle comfort en verwennerijen. Have Fun, en alvast een goede reis terug!! Groetjes van Aggie

pumi1000 zei

Lekker nog een dag genieten en helaas dan de terugreis. Goede vlucht alvast!

Michael K.J. van Dijk zei

Zo ! Dat is inderdaad omgevlogen. Maar wel in The White House geweest :) Dat kan niet iedereen zeggen. Dat beeld van die matroos en verpleegster hadden wij destijds ook gezien. Erg leuk en groter dan je denkt.
Geniet van de laatste momenten, dames, en een voorspoedige terugreis.

Anoniem zei

Meiden wat hebben jullie toch weer een heerlijke vakantie gehad. Veel gezien, veel gelopen en in Bradenton toch weer een beetje tot rust gekomen. Geniet nog optimaal van de laatste dag en deze vakantie zit toch maar weer mooi in de knip. Weer heel fijn dat we mochten meelezen en wens ik jullie een goede reis terug naar huis.

Sonja

Twinmom1995 zei

Oeps, wat gaat dat snel.Nog maar 1 volle dag :-(
Geniet er in ieder geval nog van en alvast een goed reis.