zondag 23 mei 2010

A lazy day

 

Vandaag was een luie dag, in de ochtend lummelen, mailen en uitgebreid telefonisch met hubby bijgepraat die weer in Nederland was aangekomen.

Wat is dat toch in Florida, thuis ben je eigenlijk altijd bezig maar hier niet vooruit te branden. Wel erg relaxed. Wat gezwommen, gelezen en ge-zond. Rond de villa is een heuse ‘veestapel’, konijntjes, eekhoorns, prachtige vogels.

Huisreiger

 

Ik ben al een tijdje op zoek naar een andere camera, bij de Walmart waren geen leuke aanbiedingen en we zijn gaan neuzen bij Best Buy. Ineens zag ik ‘hem’ staan, een leuk, lief cameraatje, 12,2 pixels, 5x zoom voor een prijs waarvoor je die in Nederland niet kunt kopen. Leuk hoesje erbij, de koop was snel gesloten. We werden erg goed geholpen in Best Buy door een leuke meid die verstand van zaken had.

Cameraatje

Via een tussenstop bij de Publix zijn richting de villa gegaan waar we samen uitgebreid hebben gekookt. Léonine en ik hebben daar thuis weinig tijd voor en hier kunnen we ons uitleven. De supermarkten liggen vol met heerlijke produkten. ‘s Avonds nog wat buiten gezeten en daarna onder het genot van een Chardonay een mierzoete DVD bekeken, the butchers wife, bijna een classic, met Demi Moore. Deze dag is zo goed bevallen dat we vandaag een soortgelijke dag hebben gepland.

Maar wees gerust, vanaf morgen komt er weer wat aktie in. Geniet van de vrije Pinksterdagen!

4 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Ha lekker dat lummelen, wil ik ook zo graag. En het liefst in Florida.....

Geniet lekker , enne leuke camera die Fuji!!

Tot morgen!

Michael K.J. van Dijk zei

Doe maar lekker rustig aan hoor. Het is tenslotte jullie vakantie. Mooie fotocamera. Foto's, foto's, foto's.
Groet Michael.

Marja en Tony zei

Heerlijk zo relaxen en lekker uitgebreid samen koken, dat is nu Vakantie...

Geniet er van!

Have Fun Marja

Anoniem zei

Hoi hoi,
Wat heerlijk hebben jullie het toch! Echt vakantie! Nog een kort weekje, dan jullie weer naar huis, en wij vertrekken!! Denk er nog maar niet aan!!! Geniet, geniet, geniet!!

Groetjes,
Emily