maandag 24 mei 2010

Op een mooie Pinksterdag

Zondag 1e Pinksterdag, een rustdag, de bedoeling was om lekker uit te slapen. Helaas, om 7.00 uur klaar wakker en een stralende zon lonkte. In de verte stegen drie hete lucht ballonnen op. De foto is genomen vanuit de lanai, we hebben echt vrij uitzicht.

Early morning in Davenport

Na (alweer) de ochtend luierend bij de pool te hebben doorgebracht moesten we in de middag even terug naar Best Buy. Bij de gisteren gekochte camera zat wel een heel summiere gebruiksaanwijzing en we wilden graag weten hoe dat zat. Nou heel simpel, die dingen maken ze niet meer, er zat een CD-rom bij, de z.g. owners manual, ik had gewoon niet goed opgelet. We vroegen de medewerker of hij een paar basis principes wilde uitleggen. Dat wilde hij graag en we liepen naar de display waar de camera die ik gisteren kocht stond. We geloofden het bijna niet, de camera was nu $ 30,— duurder, dat klopte volgens de medewerker, een nieuwe week, nieuwe aanbiedingen en deze was nu niet meer in de aanbieding. Dat zijn heel leuke dingen. We moesten ook nog even terug naar J.C. Penney, daar geeft LĂ©onine  uitleg over op haar weblog. Bij Penney’s liep een mevrouw met een wandelwagentje met daarin … een Yorkshire terrier. We wilden dit fenomeen graag op de gevoelige plaat vastleggen en vroegen de eigenaresse of we de ‘cute dog’ mochten fotograferen. 

 

How cute

Dat mocht, mevrouw vond het zelfs erg leuk dat we zo enthousiast waren. Bij Penney’s voor Yorki op de grond gelegen om hem/haar te vereeuwigen.

Only in America.

Vervolgens door naar Ross dress voor less. Deze tip kregen we van Ina en daar hebben we volop gescoord, merken tegen heel kleine prijsjes, je moet wel even snuffelen maar dan kun je heel leuke dingen vinden, echt een aanrader.

Nu is het uit met de rust, morgen gaan we weer ‘aan de bak’, in Florida, dat dan weer wel, wat een opgave!

4 opmerkingen:

Rick, Sunshine State zei

Lekker dit soort dagen, enne je maakt al foto's met de camera dus je gaat ermee vooruit hihi.

Ook een leuke ontwikkeling is dat het shoppen nu wel lukt, zeker ten opzichte van de eerste shopdag in Orlando ....

Nou veel plezier nog .

Tot morgen!

Anoniem zei

Ha, eindelijk Ross dress for less ontdekt !
Je moet er even de tijd voor nemen, maar hier kom je nooit zonder aankopen vandaan.
Enne ... op dinsdag 10% extra 55+ korting, ook mooi meegenomen. groeten vanuit een warm Hellevoetsluis. Ina en Arjan

Michael K.J. van Dijk zei

Ross dress for less, heerlijke winkel. Komen wij ook elke vakantie. Ook Marshalls, Bealls Outlet en Dollartree zijn must see winkels. Als je deze nog niet kent, moet je er zeker eens gaan kijken.
Groet Michael.

Anoniem zei

Leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Bedankt voor het sturen van het zonnetje naar NL, het pinksterweekend is zeer goed geweest!

Groetjes Danielle