zondag 16 mei 2010

Luieren en zonnen.

Bedankt voor de reacties, heel leuk dat jullie meelezen.

Hoop dat de terugkerende forummers na een voorspoedige reis goed zijn thuisgekomen.

We zijn de reis inmiddels vergeten, gisteren heerlijk bij het zwembad gelegen, het is schitterend weer, lekker warm, de neuzen zijn al rood, het gaat snel in de Floridiaanse zon. We hebben in de tuin vogels die het hoogste lied zingen en af en toe op de lanai landen en ons vriendelijk (denken we) bekijken. Het ruikt heerlijk in de tuin,  bloeiende struiken met prachtige bloemen. Gisteren hebben we ingeslagen bij Walmart en Publix, de koelkast staat vol heerlijkheden. De auto is prima een keurige Chrysler Sebring, rijdt uitstekend.

De villa heeft een PC maar die is ontzettend langzaam. We konden de code niet vinden om de meegebrachte laptop op het wifi netwerk te krijgen, ik werd er chagrijnig van. De Engelse eigenaren gemaild en gebeld maar ze zijn onbereikbaar. Vanmorgen keken we het informatieboek van de villa in en ja hoor daar stonden de codes. De mini werkt nu als een speer. Ja, gewoon eerst kijken en dan pas zeuren.

Gisterenavond als zombies voor de TV gehangen en naar Forrest Gump gekeken met een lekkere fles Chardonnay.   Vannacht hebben we redelijk geslapen en waren om 6.00 uur wakker. Léonine heeft een heerlijke smoothie gemaakt, verse aardbeien, bananen, sinaasappels. Daarna uitgebreid ontbeten en als dat gezakt is lekker hangen in de pool en zonnen. Vanmiddag staat de eerste shopping tour gepland, de Florida Mall. De resulaten daarvan lees je morgen.

7 opmerkingen:

Teleton zei

Ah, vanmiddag is het dus klaar met het luieren. De beentjes moeten nodig gestrekt en de polsjes moeten losgemaakt anders krijg je de creditcard niet meer met een soepele beweging door de gleuf. En dat kunnen we hier niet gebruiken....

Veel plezier!

letournerie zei

Shop ze!!
Heb je de Publix van "om de hoek" (Lake Wilson Rod) gevonden?
Groetjes, Renée

Rick, Sunshine State zei

Kijk dat is de spirit, gewoon in de benen, en weer wat gaan ondernemen. Nou heel veel plezier in de Florida Mall, enne gave bak hoor zo'n Chrysler Sebring.

Stiekem een beetje benieuwd naar foto's .

Anoniem zei

Wij zijn jaloers op jullie, wat rust en zon zouden ons ook heel goed doen. Maar we gunnen het jullie ten harte.

geniet ervan !!

Anita zei

Ja, het grote genieten kan gaan beginnen! Snel die reis vergeten en shop till you drop, haha. Veel plezier, ben benieuwd naar de verhalen en foto's.
Groeten,
Anita (Tans4USA)

Michael K.J. van Dijk zei

Geniet ervan dames. Dat jullie maar veel koopjes mogen scoren. Wij zijn vanochtend weer aangekomen en gaan als eerste aan de jet lag werken.
Groet Michael.

cloggie68 zei

Heerlijk je verslag, wij zijn gister teruggekomen dus moeten nog even afkicken, dat gaat een stuk beter bij leuke Florida verhalen!! Shop ze!