woensdag 26 mei 2010

Time flies…

Vanmorgen landde bijna een hetelucht ballon in de tuin. Deze was zo dichtbij dat we het geblaas konden horen en de mensen in het mandje konden zien. Kennelijk is hier dichtbij een vertrekplaats.

Leuk om te zien, prijzen op internet opgezocht maar dat is niet mis. We zien die ballonnen alleen rond een uur of 7 ‘s- morgens en dan de rest van de dag niet meer,Balloon

Bijna in de tuin

Het was stralend zo vroeg in de ochtend, helaas duurde dat maar even en was het een regenachtige dag. We hebben gelezen, gepuzzeld, gekletst en voorzichtig ontstaan plannen voor een weekje in … , maar dit zijn nog plannen. Nog maar 2 dagen in Florida, wat gaat het toch snel, ja, time flies when you have fun.

Vandaag een spannende dag, de spaceshuttle keert terug op aarde en er wordt een nieuwe poging ondernomen om de olie spill onder controle te krijgen. Allemaal duimen dat dit gaat lukken.

6 opmerkingen:

de Schipkes( eigenlijk van 't Schip haha) zei

Wat leuk om dat te zien, wij gaan met de zelfde maatschappij mee op 7 juni als het weer mee zit in de ochtend dan.

maar bijna in iemands tuin landen lijkt me nu ook niet echt je van het.

groetjes

Teleton zei

Ik dacht even dat jullie na The little toot in The little booth waren gestapt......

Ben benieuwd hoor naar jullie plannen in....... Geniet vooral nog even met volle teugen. We zijn net terug van de boodschapjes. Truitje aan, sjaaltje om en 14 hele graden.......

Rick, Sunshine State zei

He genieters, lekker actief bezig zeg ...;-))
Maaruh ik lees vakantie plannen .. oh oh leuk hoor!!!

Geniet nog, we horen de voorzichtige plannen wel. Wat gaat het hard zeg, maar het mooie is... nog twee dagen in plaats van geen.

tot morgen !!

Marja en Tony zei

Oh nee, nog maar 2 dagen, dat is echt snel gegaan, laat staan voor jullie gevoel!!
Geniet dan maar dubbelop de laatste dagen.

Have Fun
Marja

Anoniem zei

Geweldige foto's van de dolfijnen, met de nieuwe camera??? Lachen zeg, een dag later en dan gelijk zoveel duurder!! Het weer hier is pietepruim!!! Nog 2 dagen dan vliegen wij ook. Geniet er nog lekker van!!
Groetjes
Emily

Pieter en Petra zei

Hahah, bij jullie gaat , net als bij ons, het plannen van de volgende trip ook een constante factor worden. Ondanks dat wij in september nog moeten gaan, rommelt er heel diep al weer een plannetje omdat wij namelijk in 2 jaar tijd 2 gratis tickets van United bij elkaar hebben gevlogen met onze Mileage Membership.
En dan wordt een 'tussendoortje' in december naar Orlando wel heel aantrekkelijk :)

A.s. zaterdag vroeg ben ik op Schiphol te bewonderen om een forumlid uit te zwaaien ( Lea ) die voor 2 weken naar Orlando vetrekt.

Dus wie weet treffen wij elkaar ;)

Groetjes uit '070',
Pieter & Petra "PenPe"